Hot!

Ο 4TY.GR παίζει δυνατά στις υπηρεσίες προβολής στο διαδίκτυο!

O 4TY.GR ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών γρήγορης και οικονομικής προβολής επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Με έδρα την Αθήνα, ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός 4TY.GR είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών μας, προς όφελος των πελατών του.
 
Σκοπός του 4TY.GR αναλυτικότερα είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της εταιρικής ταυτότητας και γενικότερα της θέσης τους στην αγορά, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του internet.

Ο 4TY.GR αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ηλεκτρονικούς επαγγελματικούς οδηγούς της Ελλάδας. Από το 2008 έχει συνεχή ανοδική πορεία στο χώρο της διαφήμισης και προώθησης επιχειρήσεων μέσω internet, με συνεχή προσπάθεια για εξέλιξη και καινοτομία,  έχοντας φτάσει να αποτελεί μια άκρως ανταγωνιστική διαφημιστική εταιρία παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχειρηματία.

- Καταχωρήσεις
- Ιστοσελίδες
- Newsletter
- Banners
- E-shop
- Αγγελίες
- Tothelo
- Διαφημίσεις FB
- Google Adwords

Αυτό που μας κάνει ανταγωνιστικούς είναι οι καλές τιμές στην αγορά, η επίτευξη πολύ καλών αποτελεσμάτων στη βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization) και φυσικά η υψηλής αισθητικής δουλειά μας, που προσελκύει την προσοχή του κοινού κατά την αποστολή των ενημερωτικών emails των πωλητών σε δυνητικούς πελάτες.

Έχουμε χτίσει ένα ισχυρό πελατολόγιο στην Ελλάδα και παρόλο που δραστηριοποιούμαστε μόνο διαδικτυακά, χωρίς offline προβολή δηλαδή, έχουμε κατακτήσει ισχυρή θέση στην αγορά των υπηρεσιών διαδικτύου. Η εγγύηση για την επιτυχία μας καθορίζεται από το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, τη χρήση υψηλής τεχνολογίας, τον σεβασμό προς τους πελάτες και την αγάπη για τη δουλειά μας.

Η προβολή σας... το κύριο μέλημα μας!

Ο ηλεκτρονικός οδηγός αγοράς 4TY.GR διαφημίζει και θα συνεχίσει να

διαφημίζει τις επιχειρήσεις 24ώρες το 24ώρο, 365 μέρες το χρόνο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου