Hot!

Εσείς έχετε ανεβάσει το κατάλυμα σας στο ΑW-HOTEL;

Το  portal ΑW-HOTEL ξεκίνησε να λειτουργεί τον Μάιο του 2012 με σκοπό την προβολή των καταλυμάτων της Ελλάδας, της Ευρώπης αλλά και ολόκληρου του κόσμου ώστε κάθε επισκέπτης του portal να μπορεί να βρει:

  1. το κατάλυμα που χρειάζεται
  2. στην περιοχή που επισκέπτεται
  3. για συγκεκριμένη χρονική περίοδο. 

    Tα καταλύματα που καταχωρούνται στο aw-hotel, εμφανίζονται ως αυτόνομες ιστοσελίδες και προβάλλονται με άψογη αισθητική αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την ομορφιά κάθε τόπου.

    Η προβολή του καταλύματος σας στο portal περιλαμβάνει τα εξής:

    - Φωτογραφίες για να προβάλλετε το κατάλυμα αλλά και τα δωμάτια ξεχωριστά και δυνατότητα περιγραφής για κάθε φωτογραφία
    - Απεριόριστο κείμενο για την καλύτερη περιγραφή του καταλύματος ώστε να προσελκύσετε το κοινό
    - Όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας
    - Θέση στο χάρτη με την ακριβή διεύθυνση στο google maps
    - Μετάφραση των πληροφοριών στις οκτώ πιο διαδεδομένες γλώσσε παγκοσμίως
    - Δωμάτια: Στο συγκεκριμένη κατηγορία ο διαχειριστής του καταλύματος ορίζει ποια δωμάτια είναι διαθέσιμα, την περίοδο διαθεσιμότητας καθώς και την τιμή κάθε δωματίου. Υπάρχει συνδυασμός με φωτογραφίες κάθε δωματίου. Κάνοντας κλικ στο book now ο επικέπτης στη σελίδα έχει τη δυνατότητα να κάνει online κράτηση
    - Παροχές: Εδώ ο διαχειριστής του καταλύματος μπορεί να ξεκαθαρίσει τις παροχές που προσφέρει το κατάλυμα όπως room service και πρωϊνό. Οι παροχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν κριτήρια αναζήτησης για να εμφανιστούν τα κατάλληλα αποτελέσματα στους επισκέπτες όταν πραγματοποιούν συγκεκριμένες αναζητήσεις.

    Εμπιστευτείτε το AW-HOTEL για την προβολή και προώθηση του καταλύματος σας και θα επιτύχειτε ευρεία αναγνωρισιμότητα παγκοσμίως σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή! Κάντε τώρα αισθητή την παρουσία σας σε διεθνές επίπεδο! Εγγραφείτε στο portal μας!

    Για όσους ψάχνετε να οργανώσετε τις διακοπές σας, το aw-hotel θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε, καταλύματα για κάθε προϋπολογισμό και δυνατότητα για άμεση κράτηση δωματίων!

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου