Hot!

Ερωτήσεις-Απαντήσεις για τις 4ty Αγγελίες!

Τι είναι το aggelies.4ty.gr;

Πρόκειται για μία υπηρεσία του Ηλεκτρονικού Επαγγελματικού Οδηγού Ελλάδος 4ty.gr.
Το aggelies.4ty.gr επιτρέπει σε όλους τους επισκέπτες του να δημιουργήσουν λογαριασμό με σκοπό την καταχώρηση αγγελιών Γρήγορα και Δωρεάν, καθώς και την αγορά προϊόντων από υπάρχουσες αγγελίες.
 
Σε τι χρησιμεύει το agggelies.4ty.gr;
 
Καταχωρώντας αγγελίες στο aggelies.4ty.gr κερδίζετε χρήματα και Πουλάτε – Ενοικιάζετε – Χαρίζετε – Ανταλλάσετε πράγματα που δε χρειάζεστε πια. Μπορείτε επίσης να καταχωρήσετε και τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχετε άλλα και να βρείτε δουλειά ή εργαζόμενο.
 
Πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό (εγγραφή) για να καταχωρίσω μία αγγελία;
 
Για να μπορέσετε να καταχωρήσετε έστω και μία αγγελία θα χρειαστεί να προβείτε στη δημιουργία λογαριασμού.
 

Η Δημιουργία αγγελίας είναι δωρεάν;

Φυσικά και η δημιουργία αγγελίας είναι δωρεάν και σας δίνετε η δυνατότητα να καταχωρήσετε όσες αγγελίες επιθυμείτε.
 

Υπάρχει κάποια βοήθεια για τον τρόπο που καταχωρούμε αγγελίες;

Στο κανάλι μας στο youtube θα βρείτε βίντεο που σας δείχνουν αναλυτικά τον τρόπο που μπορείτε να καταχωρήσετε αγγελία/ες.
 

Πώς μπορώ να δημιουργήσω αγγελία/ες;

Πρώτος τρόπος (χωρίς να είστε συνδεδεμένοι)
Επισκεφτείτε τη σελίδα aggelies.4ty.gr. Πάνω αριστερά υπάρχει η επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας». Αφού πατήσετε πάνω στην επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας», στη σελίδα που σας εμφανίζει επιλέξτε εάν θέλετε να κάνετε σύνδεση ή εγγραφή πριν προβείτε στη δημιουργία αγγελίας (σε περίπτωση που είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας δείτε τον Δεύτερο τρόπο). Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητάει ανάλογα με το τι έχετε επιλέξει, Σύνδεση ή Εγγραφή, στη συνέχεια επιλέξτε την κατηγορία «Πώληση-Ενοικίαση-Ανταλλαγή-Χρίζετε-Υπηρεσίες-Εργασία» και στη συνέχεια την υποκατηγορία που επιθυμείτε. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της αγγελίας πατήστε «Δημιουργία».

Δεύτερος τρόπος (είστε συνδεδεμένοι)
Αφού είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας πάνω αριστερά υπάρχει η επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας».Αφού πατήσετε πάνω στην επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας», στη σελίδα που σας εμφανίζει επιλέξτε την κατηγορία «Πώληση-Ενοικίαση-Ανταλλαγή-Χρίζετε-Υπηρεσίες-Εργασία» και στη συνέχεια επιλέξτε την υποκατηγορία της αρεσκείας σας. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της αγγελίας πατήστε «Δημιουργία».

Σας υπενθυμίζουμε ότι η αγγελία περνάει από έγκριση από την ομάδα του aggelies.4ty.gr και θα δημοσιευτεί εάν και εφόσον υπόκειται στους όρους χρήσης, μέσα στο χρονικό διάστημα των δύο ημερών.

Ποιοι είναι οι λόγοι που μπορεί να μην εγκριθεί μία αγγελία;
Απαγορεύεται:
- Η δημιουργία αγγελίας από χρήστες/μέλη που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
- Η ύπαρξη υλικού εντός της αγγελίας που μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό για κάποιους ανθρώπους ή έθνη.
- Στο κείμενο και στις φωτογραφίες της αγγελίας να υπάρχουν σύνδεσμοι.
- Η δημιουργία αγγελιών με ίδια προϊόντα ή υπηρεσίες στην ίδια περιοχή από τον ίδιο χρήστη-μέλος.
- Η εισαγωγή δύο προϊόντων ή υπηρεσιών σε μία αγγελία. Εξαιρείται η περίπτωση 2 προϊόντων ή υπηρεσιών που ανταλλάσσονται με 1 προϊόν ή χαρίζονται, ή 2 προϊόντων ή υπηρεσιών της ίδιας κατηγορίας.
- Η αγγελία να περιέχει παράνομα προϊόντα σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου