Hot!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΚΕΤΕΣ NEWSLETTER ΑΠΟ ΤΟΝ 4TY.GR!

Το τμήμα marketing του ηλεκτρονικού επαγγελματικού οδηγού Ελλάδος 4ty.gr ψάχνοντας συνεχώς για νέους τρόπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε αποδοτικά την επιχείρηση, τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες που προσφέρετε, δημιούργησε την υπηρεσία 4tyNews (αποστολή newsletter). Η υπηρεσία αυτή, σας δίνει τη δυνατότητα να γνωστοποιήσετε-προωθήσετε-υπενθυμίσετε την επιχείρηση, τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες που προσφέρετε σε ένα νέο κοινό 28000 e-mails.

Η υπηρεσία 4tynews (αποστολή Newsletter) αποτελεί ουσιαστικά ένα ενημερωτικό δελτίο προώθησης της εταιρίας,  των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, το οποίο αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στέλνεται στην λίστα των μελών του επαγγελματικού οδηγού Ελλάδος 4ty.gr που έχουν ζητήσει να λαμβάνουν newsletter. H λίστα αυτή αποτελείται από 28000 e-mails που συνεχώς αυξάνονται. Κάθε επιχειρηματίας που θέλει να αυξήσει το πελατολόγιο του αλλά και να προσφέρει ποιότητα στον ήδη υπάρχοντα πελάτη του, οφείλει να αποστέλλει τακτικά Newsletters ώστε να διαφημίζει ή να ενημερώνει τους παραλήπτες του.

Η υπηρεσία του newsletter υπάρχει αρκετό καιρό στην αγορά και τα online εργαλεία newsletters σας παρέχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να αποστείλετε το ενημερωτικό σας υλικό, αλλά δεν σας παρέχουν λίστα με e-mails. Για να συγκεντρώσετε εσείς την δική σας λίστα με e-mails χρειάζεται πολύς χαμένος χρόνος και εδώ έρχεται ο 4ty.gr. Ο 4ty.gr αναλαμβάνει και να δημιουργήσει αλλά και να αποστείλει το newsletter σας στην δική του λίστα e-mails χωρίς εσείς να χάσετε ούτε λεπτό από το χρόνο σας. Πιο συγκεκριμένα, το γραφιστικό τμήμα του 4ty.gr αναλαμβάνει να μελετήσει το υλικό σας ώστε να δημιουργήσει για εσάς το καλύτερο newsletter με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε και στη συνέχεια το τεχνικό τμήμα αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει την αποστολή στη λίστα με τα e-mails μας.
" Άμεσα, εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα, αλλά... πάνω από όλα ΦΘΗΝΑ η επιχείρηση , τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας γνωστοποιούνται σε τουλάχιστον 28.000 ανθρώπους που έχουν επιλέξει να εγγραφούν στον ηλεκτρονικό οδηγό αγοράς 4ty.gr και να λαμβάνουν newsletter. "



Τα πλεονεκτήματα του 4tyNews!
  • Γνωστοποιείτε την επιχείρηση, τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες που προσφέρεται σε 28000 e-mail
  • Φθάνει απευθείας στον πελάτη χωρίς να χρειάζεται να σας αναζητήσει στο χάος του Internet
  • Αυξάνει τη δημοτικότητα της ιστοσελίδας σας
  • Tο μεγαλύτερο πλεονέκτημα της υπηρεσίας newsletter είναι ότι κοστίζει πολύ λιγότερο από τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης.
  • Βασιό πλεονέκτημα του 4tyNews είναι η δημιουργία μακέτας . 
Αποκτήστε και εσείς τη δική σας διαφημιστική μακέτα από τον 4TY.GR και κερδίστε όλα τα οφέλη! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου