Hot!

Η χρησιμότητα του 4TY.GR για τους επιχειρηματίες!



Ο ηλεκτρονικός οδηγός αγοράς 4ty.gr είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών μας, προς όφελος των πελατών του όσον αφορά την ηλεκτρονική προβολή επιχειρήσεων.

Σκοπός του 4ty.gr αναλυτικότερα είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους, της εταιρικής τους ταυτότητας και γενικότερα της θέσης τους στην αγορά, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου. Με τον τρόπο αυτό κάθε επιχείρηση βελτιώνει τις εσωτερικές διαδικασίες της, αποκτά μεγαλύτερη εμπορική αξία και ενισχύει το brand name της αυξάνοντας σημαντικά τις πωλήσεις της.

Ποιοι παράγοντες μας καθιστούν ανταγωνιστικούς στην ηλεκτρονική προβολή;


  • το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό του,
  • τεχνογνωσία και αποκλειστική δραστηριοποίηση online
  • η χρήση υψηλής τεχνολογίας,
  • ο σεβασμός και η προσοχή με την οποία αντιμετωπίζονται οι ανάγκες των πελατών του
  • η αγάπη για την δουλειά και το αίσθημα προσφοράς στο διαδίκτυο.


Ο ηλεκτρονικός οδηγός αγοράς 4ty.gr διαφημίζει και θα συνεχίσει να διαφημίζει τις επιχειρήσεις 24ώρες το 24ώρο, 365 μέρες το χρόνο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Προβάλλουμε τους πελάτες μας σε πάνω από 3.000.000 Έλληνες χρήστες του διαδικτύου με πολύ μικρό κόστος σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης. Ο 4ty.gr ενισχύει την δυνατότητα επικοινωνίας του επιχειρηματικού κόσμου μέσα από ένα portal που ενώνει τους επαγγελματίες του σήμερα.

Στον 4ty.gr πιστεύουμε στην αμοιβαία ανταποδοτικότητα και επενδύουμε στις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας. Πεποίθηση μας είναι ό,τι η ανάπτυξη της δραστηριότητας μας, συνδέεται άρρηκτα με την συμβολή μας στην ενίσχυση και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των πελατών μας.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα-portal έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υπηρεσίες προβολής στους εγγεγραμμένους επιχειρηματίες – μέλη του οδηγού και πληροφορίες στους επισκέπτες για τους επαγγελματίες που χρειάζονται σε κάθε περίπτωση. Προσφέρουμε όμως και πλήθος υπηρεσιών για να μπορέσετε να διαφημίσετε την επιχείρηση σας όπως ιστοσελίδες, διαγημιστικά banners, newsletters, προβολή στη Google, διαφημίσεις στα social media και άλλα.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία από τον 4TY.GR μπορείτε να καλέσετε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών (τηλ. 2421181690) ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στο παρακάτω link: http://www.demoplus.gr/el/Epikoinonia και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου