Hot!

Οι ιστοσελίδες νέας γενιάς του 4TY.GR!

Ο 4TY.GR αναλαμβάνει την κατασκευή της δικής σας επαγγελματικής ιστοσελίδας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και με γνώμονα την καλύτερη δυνατή απόδοση της επένδυσης σας. Ακoλουθώντας όπως πάντα τις εξελίξεις, κατασκευάζουμε πλέον δυναμικές ιστοσελίδες για κινητά και tablets, καθώς συνεχώς αυξάνεται το ποσοστό των χρηστών με πρόσβαση στο διαδίκτυο από τέτοιες συσκευές. Έτσι, η προσαρμογή ενός site σε αυτές τις συσκευές είναι απαραίτητη τόσο για να είναι σωστή η εμφάνιση της σελίδας για να μην κουράζει και να απομακρύνει τους επισκέπτες, όσο επίσης για να εξασφαλίζεται υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης όταν πραγματοποιείται αναζήτηση από αυτές.

"Περισσότεροι από 2000 επιχειρηματίες έχουν επιλέξει να κατασκευάσουν την ιστοσελίδα τους μέσα από τον 4ty.gr και έχουν αυξήσει σημαντικά το πελατολόγιο τους."

Οι ιστοσελίδες αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε επιχειρηματία ακόμα και για μικρές επιχειρήσεις καθώς προσφέρουν πλήρη προβολή των προϊόντων/υπηρεσιών και αξιοπιστία. Είναι ουσιαστικά η επίσημη παρουσία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο. Αναλαμβάνει την πληροφόρηση του κοινού αλλά και την παρότρυνση για επικοινωνία ή αγορά προϊόντων. Ακόμα, μια ιστοσελίδα είναι χρήσιμη για τον επιχειρηματία καθώς του δίνει τη δυνατότητα να έχει άμεσο διάλογο με δυνητικούς και υπάρχοντες πελάτες αλλά και να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κοινού.

Τα sites που δημιουργεί ο 4TY.GR προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ένας πελάτης για την επιχείρηση με κείμενο, φωτογραφίες και οπτικό υλικό που προσελκύει την προσοχή των επισκεπτών. Καταφέρνουμε επίσης  πολύ καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις κλειδιά, που είναι απαραίτητη για την αποτελεσματικότητα κάθε site.

Έχουμε εξασφαλίσει τρία διαφορετικά προγράμματα νέων δυναμικών ιστοσελίδων για να επιλέξει κάθε επιχειρηματίας το πρόγραμμα που του ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα. Στόχος μας είναι η δημιουργία ή η αναβάθμιση υπαρχόντων sites σε προσαρμοζόμενα σε κινητά και tablet για όλους, ακολουθώντας τις ιδιαίτερα αυξητικές τάσεις των καταναλωτών για mobile internet. Tα sites που δημιουργούμε είναι πλήρη και μπορεί να είναι όσο αναλυτικά εσείς θέλετε με μενού και υπομενού, παρέχοντας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ξεχωριστή σελίδα για κάθε υπηρεσία ή και προϊόν που προσφέρετε.

Το έμπειρο δημιουργικό τμήμα της εταιρίας μας, το οποίο αποτελείται από έμπειρους web designers, θα φροντίσει να αναδείξει σωστά την επιχείρησή σας και θα την κάνει να ξεχωρίσει. Τα sites μας παρέχουν τις παρακάτω δυνατότητες: Προσωπική διεύθυνση domain name, βελτιστοποίηση στο site ως προς Google (SEO), προσωπικός σχεδιασμός ιστοσελίδας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, μενού και υπομενού, ανανεώσεις περιεχομένου μέσα στον χρόνο από την ομάδα του 4ty.gr, στατιστικά επισκεψιμότητας, επαγγελματικά email accounts, εικονίδια social media με link προς τη σελίδα του εκάστοτε μέσου (facebook, twitter, google plus, linkedin youtube, blogger, instagram, pinterest), βίντεο, αρχεία pdf, προσφορές σε μορφή κουπονιού και πολλά άλλα.

Η ιστοσελίδα αποτελεί την “βιτρίνα” κάθε επιχείρησης. Ακόμα το σκέφτεσαι; Απέκτησε τη δική σου ιστοσελίδα. Εξέφρασε το ενδιαφέρον σου τώρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου