Hot!

Δείτε τα πλεονεκτήματα των νέων e-shop από τον 4TY.GR!



Τα νέα δυναμικά e-shops από τον 4TY.GR είναι εδώ με απίστευτες δυνατότητες για να αποκτήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα που πάντα θέλατε. Με νέες δυνατότητες τα sites μας έχουν να προσφέρουν ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη πορεία στο online εμπόριο και να απευθυνθείτε σε κοινό σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται άμεσα με ελάχιστα έξοδα σε σύγκριση με ένα φυσικό κατάστημα που περιλαμβάνει πολλά πάγια έξοδα. Απευθυνθείτε σε νέους πελάτες όπου και αν βρίσκονται και εξυπηρετήστε ακόμα καλύτερα τους ήδη υπάρχοντες.

Όπως πάντα, ο 4TY.GR αφουγκράζοντας τις ανάγκες των πελατών του αλλά και των επιχειρηματιών γενικότερα, έχει δημιουργήσει για εσάς 3 διαφορετικά πακέτα ηλεκτρονικών καταστημάτων για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Διαλέξτε το πακέτο με τις δυνατότητες που σας ενδιαφέρουν ακριβώς και την τιμή που θεωρείτε καταλληλότερη.

Παρακάτω παρουσιάζουμε τα κυριότερα πλεονεκτήματα των νέων μας e-shop. Να λοιπόν γιατί αξίζει να εμπιστευτείτε τον 4TY.GR για την κατασκευή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος!


·         Δυνατότητα αγορών από όλες τις συσκευές, κινητά και tablets (responsive)
·         Απεριόριστες κατηγορίες και φωτογραφίες προϊόντων
·         Δυνατότητα για αναζητήσεις με φίλτρα για πολύ συγκεκριμένες και εξειδικευμένες αναζητήσεις π.χ. μαύρο ρούχο, σε medium μέγεθος και στενή γραμμή.
·         Παρουσίαση σχετικών προϊόντων σε κάθε προϊόν
·         Δυνατότητα για παροχή εναλλακτικών εκδοχών σε κάθε προϊόν π.χ. ρούχο σε διάφορα χρώματα.
·         Δυνατότητα για συνδυαστικά προϊόντα και αλλαγή της τελικής τιμής ανάλογα με τον συνδυασμό προϊόντων που έχει επιλεχτεί
·         Ποικιλία τρόπων πληρωμής για να παρέχετε όλες τις πιθανές δυνατότητες πληρωμής και να μην χάνετε πελάτες για αυτόν τον λόγο.
·         Δυνατότητα διαμόρφωσης της αρχικής σελίδας και slideshow για να προβάλλετε τα συγκεκριμένα προϊόντα που θέλετε π.χ. ανάλογα με τη σεζόν (φθινοπωρινή collection).
·         Ενημέρωση του διαχειριστή ότι έγινε παραγγελία στο e-shop
·         Δυνατότητα των πελατών για εγγραφή έτσι ώστε να βλέπουν τί έχουν αγοράσει, λίστα με αγαπημένα προϊόντα και αποθήκευση στοιχείων για ευκολότερες συναλλαγές στο μέλλον.
·         Δυνατότητα αναζήτησης και εκτύπωσης δελτίου παραγγελίας από τον αγοραστή
·         Ενημέρωση εξέλιξης της παραγγελίας
·         Εύκολη διαχείριση στο σύστημα για να έχετε τον πλήρη έλεγχο του e-shop σας ανά πάσα στιγμή χρειαστείτε, έπειτα από την παροχή εκπαίδευσης από το τεχνικό μας τμήμα
·         Συνεχής υποστήριξη όποτε το χρειαστείτε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε το πλήρες εγχειρίδιο με την παρουσίαση των e-shops μας για την αναλυτική επεξήγηση των 3 διαφορετικών πακέτων που προσφέρουμε!

Τηλ. Επικοινωνίας: 2421181690, 2421181026

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου