Hot!

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τα e-shop του 4TY.GR!

Τι είναι ένα e-shop;

E-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) είναι μία ιστοσελίδα μέσα από την οποία πραγματοποιούνται πωλήσεις. Οι επισκέπτες του μπορούνε να δουν τα προϊόντα σας και να τα αγοράσουν με διάφορους τρόπους πληρωμής (Πιστωτική κάρτα, Paypal, Αντικαταβολή κτλ). 

Η κάθε επιχείρηση να παρουσιάσει τα προϊόντα της στο καταναλωτικό κοινό δίνοντάς του την δυνατότητα να τα αγοράσει με τον τρόπο που επιθυμεί, ανεξαρτήτως ωραρίου, αργιών και τοποθεσίας, εντός ή εκτός Ελλάδος.

Οι αγορές μέσω διαδικτύου έχουν καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση μεγάλης μερίδας του καταναλωτικού κοινού, ιδιαίτερα σε άτομα νεαρότερης ηλικίας, οι οποίοι αναζητούν, συγκρίνουν και αγοράζουν προϊόντα από το σπίτι τους, το γραφείο ή ακόμα και όταν ταξιδεύουν.
Δημιουργώντας ένα e-shop είναι σαν να δημιουργείτε ένα υποκατάστημα χωρίς έξοδα ενοικίου, κόστος προσωπικού και συντήρησης, ενώ παράλληλα δημιουργείτε μια πελατειακή σχέση με τους καταναλωτές όλου του κόσμου.

Για ποιο λόγο χρειάζομαι e-shop;

Το e-shop είναι μια ιδανική λύση για έναν νέο επιχειρηματία ο οποίος θέλει να αρχίσει να εμπορεύεται τα προϊόντα του άμεσα αλλά δε διαθέτει το απαραίτητο κεφάλαιο για να “στήσει” το δικό του φυσικό κατάστημα. Αλλά και για μια υπάρχουσα επιχείρηση, η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος της δίνει τη δυνατότητα επέκτασης της εμπορικής δραστηριότητας της, αύξησης του πελατειακού της κοινού και κατ’ επέκταση της κερδοφορίας της.

Φτιάχνοντας e-shop θα βλέπετε τα κέρδη σας να αυξάνονται καθημερινά, όλο το 24ωρο ακόμα και σε αργίες, χωρίς ωράριο λειτουργίας, κόστος λειτουργικών εξόδων και χωρίς να πληρώνετε προσωπικό. Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν e-shop αυξάνουν τις πωλήσεις τους, κερδίζουν κοινό και αποκτούν μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των επιχειρήσεων που δε το πράττουν.

Ακόμα:

Ξεφεύγετε από τα όρια της τοπικής αγοράς και μπορείτε να απευθύνεστε σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό σε όλη την Ελλάδα ή και το εξωτερικό. Ακόμη κι αν οι υποψήφιοι πελάτες σας βρίσκονται στην άλλη άκρη της Ελλάδας ή στην άλλη άκρη του κόσμου, μέσα από το e-shop σας μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα σας.

Χρειάζεται πολύ μικρότερο κεφάλαιο επένδυσης για την κατασκευή του, σε σύγκριση με ένα φυσικό κατάστημα, ενώ τα έξοδα συντήρησής του είναι μηδαμινά.

Τα προϊόντα σας διαφημίζονται όλο το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο.
Μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς πελάτες ταυτόχρονα, επιτρέποντάς τους να δουν με την ησυχία τους όλα τα προϊόντα σας και να καταλήξουν στο ιδανικό προϊόν.

Κάνετε πιο εύκολες και πιο οικονομικές διαφημίσεις των προϊόντων σας. Λόγω της φύσης του έχετε την δυνατότητα για εύκολες και πιο συχνά εναλλασσόμενες ενημερώσεις για νέα προϊόντα και προσφορές, με άμεση γνωστοποίηση στους υποψήφιους πελάτες.

Το μέγεθος της επιχείρησης δεν παίζει κανένα ρόλο. Ένα e-shop μπορεί να διαθέτει και να πουλάει άπειρα προϊόντα χωρίς να χρειάζονται τα αντίστοιχα τετραγωνικά για να στεγαστούν προϊόντα και υπάλληλοι.

Φυσικά δεν αρκεί απλά να δημιουργήσετε ένα e-shop. Για να έχει επιτυχία ένα e-shop, θα πρέπει να πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές του διαδικτύου, καθώς και τους κανόνες που θέτουν οι μηχανές αναζήτησης. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να είναι ασφαλές, εύχρηστο, γρήγορο, να διαθέτει καλό SEO και responsive design ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση από όλες τις συσκευές (tablet, κινητά κ.α.).


Πόσα προϊόντα μπορώ να ανεβάσω στο e-shop μου;

Ο 4ty.gr σας παρέχει 3 διαφορετικά πακέτα e-shop για να μπορέσετε να βρείτε εκείνο το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Το πιο οικονομικό πακέτο σας επιτρέπει να καταχωρήσετε μέχρι 100 προϊόντα, το επόμενο μέχρι 1000 και το πιο δυναμικό μας πακέτο σας παραχωρεί τη δυνατότητα για απεριόριστα προϊόντα.

Ποιος αναλαμβάνει το ανέβασμα τον προϊόντων;

Το ανέβασμα των προϊόντων σας γίνεται από εσάς. Το τεχνικό τμήμα σας παρέχει μια 2ωρη περίπου εκπαίδευση για να μάθετε να ελέγχετε τη διαχείριση του e-shop σας. Φυσικά, οποιαδήποτε στιγμή έχετε κάποια απορία μπορείτε να μας καλέσετε για τεχνική υποστήριξη στο 2421030511.

Εμείς αναλαμβάνουμε στην αρχή το ανέβασμα μέχρι 30 προϊόντων, μετά η διαχείριση είναι δική σας, για να μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάποιος αλλαγές στο κατάστημα σας.

Η ομάδα του 4ty.gr είναι κοντά σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε
Τηλ. Επικοινωνίας 2421030511.

Ποιους τρόπους πληρωμής μπορώ να έχω στο e-shop μου;

Πληρωμή με αντικαταβολή

Εφόσον επιθυμείτε μπορεί να σας φέρει courier το προϊόν στο χώρο σας και να πληρώσετε εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Πιστωτική κάρτα 

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

Τραπεζικός λογαριασμός

Μπορείτε να προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργάζεται η κάθε επιχείρηση.

Paypal 

Εύκολη, γρήγορη και ασφαλής συναλλαγή με Paypal.

Παραλαβή από το κατάστημα 

Σε ορισμένες περιπτώσεις και εφόσον υπάρχει κάποιο φυσικό κατάστημα κοντά σας, μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει από εκεί.

Που μπορώ να δω τις δυνατότητες που παρέχει το κάθε πακέτο e-shop; 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις δυνατότητες των e-shop μας στο παρακάτω link: http://www.demoplus.gr/el/e-shoppaketa

Γιατί να επιλέξω τον 4TY.GR για το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης μου;

Όμορφος, σωστός & responsive σχεδιασμός

ώστε να επιτρέπεται η αυτόματη προσαρμογή της σελίδας του e-shop σε οποιαδήποτε ανάλυση οθόνης (οθόνες Η/Υ, laptops, tablets και smartphones)

Δημιουργία εύχρηστων και κατανοητών e-shop

για να μπορεί ο oποιοσδήποτε να πραγματοποιήσει αγορές και να μην διστάζει

Παροχή 3 διαφορετικών πακέτων
για να μπορέσετε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητες της επιχείρησης σας.

Εφαρμογή πακέτου SEO

ώστε το e-shop να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και να εντοπίζεται εύκολα με στοχευμένες λέξεις - κλειδιά.

Εύκολη διαχείριση

στην προσθήκη, επεξεργασία και αφαίρεση προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών και επεξεργασία εμφάνισης e-shop

Άψογη εξυπηρέτηση

και συνεχόμενη υποστήριξη από το τεχνικό μας τμήμα, περά από την 2ωρη πρώτη εκπαίδευση

Φιλοξενούμε με υψηλές ταχύτητες και ασφάλεια

σε δικούς μας server ειδικά διαμορφωμένους, για συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία παρέχοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας για προστασία από κακόβουλες επιθέσεις.

Η δημιουργία ενός όμορφου, εύχρηστου, λειτουργικού και γρήγορου e-shop, είναι μόνο η αρχή που κάνετε μαζί μας. Είμαστε συνεχώς δίπλα σας, παρέχοντας υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και συμβουλεύοντας σας σχετικά με τις πολλές δυνατότητες που σας προσφέρονται για να προωθήσετε τα προϊόντα σας στο internet.

Ποια είναι η διαδικασία πληρωμής για την κατασκευή του e-shop μου;

Η δημιουργία κάθε e-shop ξεκινάει αφού πρώτα κατατεθεί από εσάς μια προκαταβολή. Το υπόλοιπο ποσό μπορεί να χωριστεί σε δόσεις ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει. Αφού ολοκληρωθεί η δημιουργία του e-shop σας έχετε στη διάθεση σας 30 ημέρες για να εξοφλήσετε το ποσό. Σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί στο διάστημα των 30 ημερών θα απενεργοποιηθεί και σε 60 ημέρες θα διαγραφεί οριστικά από τους servers μας.

Υπάρχει ετήσια συνδρομή για το e-shop;

Όπως κάθε e-shop, έτσι και τα e-shop από τον 4TY.GR διαθέτουν ετήσια συνδρομή, ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει:

BASIC: 150Ε + φπα
BUSINESS PLUS: 200Ε + φπα
BUSINESS PRO: 300Ε +φπα

Με το πέρας του έτους και σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την ανανέωση του e-shop, είναι υποχρέωση σας να μας στείλετε με γραπτή ενημέρωση ότι δεν επιθυμείτε την ανανέωση του e-shop, διαφορετικά η συνδρομή θα ενεργοποιηθεί αυτόματα.

Η εξόφληση της συνδρομής πρέπει να αποπληρώνεται σε διάστημα έως και 7 ημερών μετά την λήξη της. Σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε στην απενεργοποίηση των υπηρεσιών του e-shop γιο 30 ημέρες.

Ενδιαφέρομαι για κατασκευή e-shop από τον 4TY.GR. Πώς μπορώ να ξεκινήσω τη διαδικασία;

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τη δημιουργία e-shop από τον 4TY.GR μπορείτε να καλέσετε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών (τηλ. 2421181690) ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στο παρακάτω link http://www.demoplus.gr/el/Epikoinonia και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου