Hot!

Συχνές ερωτήσεις για τις καταχωρήσεις-ολοσέλιδες προβολές στον 4ty.gr!

Τί ειναι η καταχώρηση;

Η καταχώρηση είναι μία ολοσέλιδη προβολή μέσα στον 4ty.gr που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει για κάθε επιχείρηση όπως τον διακριτικό τίτλο, τον υπεύθυνο επικοινωνίας, πλήρη στοιχεία διεύθυνσης, e-mail, απεριόριστο κείμενο, φωτογραφίες, στίγμα στο χάρτη και το λογότυπο της επιχείρησης. Το περιεχόμενο της διαφημιστικής καταχώρησης ανανεώνεται από το ίδιο το μέλος εύκολα και γρήγορα, για αυτόν τον λόγο ο 4TY.GR αποτελεί έναν δυναμικό ηλεκτρονικό οδηγό. Η εταιρεία παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη στο μέλος καθώς και απαιτούμενο χώρο για τη δημιουργία της διαφημιστικής του καταχώρησης εφόσον αυτό έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις. Η ολοσέλιδη προβολή δεν εμφανίζεται μόνο στις αναζητήσεις μέσα στον οδηγό αλλά και με λέξεις κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης, χωρίς να χρειάζεται κάποιος να μπει απαραίτητα στο portal www.4ty.gr.



Μετά από πόσο χρονικά διάστημα “ανεβαίνει” η καταχώρηση, αφού το ζητήσει ο πελάτης; 

Η εταιρεία υποχρεούται εντός 48 ωρών μετά την αίτηση του μέλους για την εγγραφή του στο 4ty.gr, να έχει δημιουργήσει την καταχώρηση του, η οποία θα είναι πλέον εμφανής σε περίπτωση αναζήτησης από απλά μέλη, χρήστες και επισκέπτες.

Πώς προβάλλεται η καταχώρηση μου στον 4TY.GR; 

Η καταχώρηση σας προβάλλεται με διάφορους τρόπους: στον κατάλογο των επιχειρήσεων στην κατηγορία που ανήκετε, στο χάρτη της Ελλάδος στον 4ty.gr και με λέξεις κλειδιά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Υπάρχει περιορισμός στο κείμενο ή στις φωτογραφίες της προβολής μου; 

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός στο μέγεθος του κειμένου που μπορείτε να γράψετε για την επιχείρηση σας, και φυσικά μπορείτε να το αλλάζετε όποτε εσείς θέλετε με τους κωδικούς σας. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, το όριο είναι προκαθορισμένο ανάλογα με το πακέτο της καταχώρησης που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να αυξήσετε το όριο των φωτογραφιών με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση

Έχω πρόσβαση για αλλαγές στην καταχώρηση μου; 

Ναι, κάθε επιχειρηματίας με την εξόφληση του ποσού, λαμβάνει κωδικούς χρήσης για αλλαγές σε κείμενο και φωτογραφίες. Οι διαφημιζόμενοι έχουν το δικαίωμα χρήσης και διαχείρισης του περιεχομένου της διαφημιστικής προβολής τους με κωδικούς username και password.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της καταχώρησης- ολοσέλιδης προβολής στον 4TY.GR;

Επιλέγοντας την καταχώρηση στον 4TY.GR μπορέιτε να καταφέρετε τα παρακάτω:

+ Γνωστοποίηση της επιχείρησης στους χρήστες του διαδικτύου, από όποια συσκευή και αν συνδέονται
+ Προβολή όλων των απαραίτητων στοιχείων της επιχείρησης
+ Περισσότερες πιθανότητες προσέλκυσης υποψήφιων πελατών
+ Οι επισκέπτες του 4ty.gr πραγματοποιώντας αναζήτηση για την εύρεση επαγγελματιών μπορούνε να επιλέξουν την δική σας ολοσέλιδη καταχώρηση
+Καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης
+ Παροχή κωδικών για να χειρίζεστε εσείς την ιστοσελίδα και να κάνετε αλλαγές όποτε επιθυμείτε.

Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία της καταχώρησης στον 4TY.GR. Πού μπορώ να απευθυνθώ; 

Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2421181690 και 2421181026.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου