Hot!

Social Media Marketing από τον 4TY.GR!

Το Social Media Marketing (Διαφήμιση σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπως Facebook, Instagram, Twitter, Google Plus κτλ.) είναι ο πιο αποτελεσματικός και ταυτόχρονα οικονομικός τρόπος διαφήμισης της εποχής μας. Ο λόγος που αυτός ο τρόπος είναι ο πιο αποτελεσματικός είναι ότι η διαφήμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ένα στοχευμένο κοινό που πιθανόν να ενδιαφέρεται για το προϊόν της διαφήμισης. 

Σύμφωνα με έρευνα παραπάνω από το 67% των Ελλήνων επισκέπτεται καθημερινά έστω ένα από τα γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το κινητό του, το tablet του ή και τον υπολογιστή του. 

Ο 4ty.gr, μέσα από την πολύχρονη παρουσία του στο χώρο του διαδικτύου και την εμπειρία των εργαζόμενων στη παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών, έχει αναπτύξει μια σειρά από καινοτόμες στρατηγικές για Social Media Marketing που έχουν ως κύριο στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της προβαλλόμενης επιχείρησης στους χώρους που δραστηριοποιείται η πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου (όπως: social media networks, blogs, κ.α.). 



Διαφήμιση στο Facebook

Είτε θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα like στην σελίδα σας στο Facebook ή σε κάποια κοινοποίηση, είτε να αποκτήσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί σίγουρα ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο.

Οι διαφημίσεις στο facebook προβάλλονται στην αρχική σελίδα κάθε χρήστη (που έχει επιλεγεί από το facebook με βάση τα κριτήρια που έχουν οριστεί), σε κινητά, tablet και desktop, ή στο δεξί μέρος της οθόνης.

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε τη δική σας διαφημιστική καμπάνια στο Facebook και παράλληλα το δημιουργικό τμήμα μας θα δημιουργήσει τα banners που επιθυμείτε. Μαζί με το τεχνικό μας τμήμα θα βρείτε το προφίλ των μελών που θέλετε να προσεγγίσετε έτσι ώστε η διαφήμισή σας να έχει μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Ακόμα, αναλαμβάνουμε την δημιουργία σελίδας και τον σχεδιασμό φωτογραφίας εξωφύλλου και φωτογραφίας προφίλ.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα διαφήμισής σας στο Instagram και το Twitter.

Διαφήμιση στη Google (Google Adwords)

Η Google προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες να δημιουργήσουν online καμπάνιες με πληρωμή, καταφέρνοντας έτσι ειδική θέση στην 1η σελίδα της Google με λέξεις κλειδιά. Πρόκειται για τα Google AdWords που αποτελούν μία εντυπωσιακή πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όσους γνωρίζουν να τη διαχειριστούν με σωστό τρόπο.

Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν αυξημένες πωλήσεις και την κατοχύρωση μιας θέσης στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. 

Τα πλεονεκτήματα που μπορούν να προσφέρουν τα Google Adwords σε έναν επιχειρηματία είναι πολλά:

Η διαφήμιση στη Google έχει μεγάλη απόδοση και αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα να αποκτήσετε νέους πελάτες. Οι νέοι πελάτες κάνοντας κλικ στη διαφήμιση, θα οδηγηθούν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ή ακόμα και σε κάποιο e-shop, φτάνοντας έτσι πολύ κοντά στην αγορά κάποιου προϊόντος. Το καλό με αυτού του είδους τη διαφήμιση είναι ότι θα επιλέξετε τις λέξεις κλειδιά με τις οποίες θέλετε να εμφανίζεται η διαφήμιση σας, συνεπώς όσοι επισκέπτες δουν τη σελίδα σας θα έχουν πατήσει τις λέξεις κλειδιά για ότι έχει να προσφέρει η επιχείρηση σας. Τί καλύτερο από το να εμφανιστείτε μπροστά στα μάτια τους τη στιγμή που ψάχνουν αυτό ακριβώς που παρέχετε; Και αν δουν και μια καλή προσφορά σίγουρα θα τους τραβήξετε την προσοχή! Υπάρχει δυνατότητα και για στόχευση σε συγκεκριμένο κοινό σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. 
Έτσι, μειώνεται το κόστος της διαφήμισης αλλά και αυξάνεται το ποσοστό αγορών σε όσους κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας, εμφανίζοντας την μόνο στις περιοχές που μπορείτε να εξυπηρετήσετε. 

Εάν θέλετε να κάνετε γνωστό ένα νέο site που έχετε δημιουργήσει ή θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις ή ακόμα να δοκιμάσετε την επιτυχία ενός προϊόντος/υπηρεσίας που θέλετε να λανσάρετε, τα Google AdWords αποτελούν την καλύτερη λύση για εσάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου