Hot!

Tips για να αυξήσετε τους followers σας στο Instagram!

Ανοίξατε πρόσφατα λογαριασμό στο Instagram για την επιχείρηση σας και θέλετε να αυξήσετε τους followers σας; Επειδή σίγουρα κάθε αρχή είναι και δύσκολη σας παρουσιάζουμε ορισμένα tips που θα αυξήσουν το κοινό σας και θα σας κάνουν πιο γνωστούς για περισσότερα likes και πωλήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω tips είτε έχετε επαγγελματικό είτε προσωπικό προφίλ στο Instagram.



Σύνδεση Instagram με Facebook

Εάν έχετε ήδη κάποιον λογαριασμό στο Facebook μπορείτε εύκολα να τον συνδέσετε με το Instagram και να ακολουθήσετε όλους τους φίλους σας. Έτσι θα δουν τη νέα σας παρουσία και πολλοί από αυτούς θα σας ακολουθήσουν πίσω. Είναι πιθανώς οι πιο εύκολοι followers που μπορείτε να έχετε!

Αποτελεσματική χρήση των #Hashtags

Τα hashtags είναι οι λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούνται στις αναρτήσεις, συνοδευόμενες από το σύμβολο της δίεσης # και διευκολύνουν τις αναζητήσεις των χρηστών του Instagram. Η χρήση των hashtags πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτική για να καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε hashtags σχετικά με την φωτογραφία σας και να είναι ακριβείς λέξεις-κλειδιά. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας για το πόσα hashtags μπορείτε να βάλετε σε μια φωτογραφία, το Instagram επιτρέπει τη χρήση  30 hashtags, οπότε εάν θεωρείτε ότι μπορείτε να βάλετε 30 σχετικά hashtags φυσικά και σας προτείνουμε να το κάνετε.

Έμφαση στη λεζάντα

Σε κάθε ανάρτηση σίγουρα η φωτογραφία παίζει τον πρωταρχικό ρόλο. Όμως και η λεζάντα – η περιγραφή δηλαδή, έχει και αυτή τη δική της αξία και καλό είναι να ακολουθεί ορισμένους κανόνες. Καταρχήν το κείμενο που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι συνεπές με τη φωτογραφία. Οι λεζάντες δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλες γιατί γίνονται κουραστικές. Επίσης, λεζάντες που παρακινούν τους χρήστες σε δράση όπως likes και comments είναι αποδεδειγμένο ότι θα αυξήσουν την αλληλεπίδραση με το κοινό σας.

Likes, σχόλια και follows

Γενικότερα στα social media πρέπει να είστε κοινωνικοί. Δεν πρέπει να περιμένετε απλά νέους χρήστες να σας βρουν και να κάνουν likes και σχόλια στις φωτογραφίες σας. Θα πρέπει εσείς να αναζητήσετε νέους followers που μπορεί να σχετίζονται με το αντικείμενο σας, κάνοντας συγκεκριμένες αναζητήσεις με λέξεις-κλειδιά. Αρχίστε να ακολουθείτε άλλους χρήστες, κάνετε like και σχόλια στις φωτογραφίες τους για να σας προσέξουν. Φυσικά όταν κάποιοι σχολιάζουν τις φωτογραφίες σας θα πρέπει να κάνετε like ή σχόλια σε αυτά που σας γράφουν και να ανατρέξετε σε δικές τους φωτογραφίες και να κάνετε like. Όταν κάποιος χρήστης σας κάνει follow μπορείτε να του κάνετε και εσείς αποκτώντας έτσι μια σχέση υποστήριξης στο Instagram, εκτός βέβαια αν αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να είναι ψεύτικο προφίλ.

Διαγωνισμοί

Η διεξαγωγή διαγωνισμού στο Instagram ζητώντας likes, comments και tags θα σας βοηθήσει σημαντικά για να αυξήσετε το κοινό σας. Χρησιμοποιήστε ένα καλό δώρο, σωστά hashtags και λεζάντα και σίγουρα θα δείτε τους followers σας να αυξάνονται κατακόρυφα για όσο διάστημα “τρέχει” ο διαγωνισμός.

Διαφήμιση στο Instagram

Ένας άλλος τρόπος που θα σας εξασφαλίσει σίγουρα νέους followers και likes στο Instagram είναι η πληρωμένη διαφήμιση που προσφέρει η πλατφόρμα. Φυσικά, η διαφήμιση είναι ένας δυναμικός τρόπος για να σας γνωρίσει περισσότερος κόσμος, αλλά υπάρχει κάποιο κόστος αν και είναι σχετικά μικρό σε σχέση με τα αποτελέσματα που μπορεί να επιφέρει. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να συνδυάσετε διαγωνισμό με διαφήμιση στο Instagram!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου