Hot!

Καταχώρηση Δωρεάν Αγγελιών στο www.aggelies.4ty.gr! Ξεκινήστε τώρα!

Καταχωρώντας αγγελίες στο aggelies.4ty.gr μπορείτε να κερδίσετε εύκολα και γρήγορα χρήματα πουλώντας ή ενοικιάζοντας πράγματα που δε χρειάζεστε πια. Μπορείτε επίσης να καταχωρήσετε και τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχετε άλλα και να βρείτε δουλειά ή εργαζόμενο.

Η δωρεάν πλατφόρμα αγγελιών του 4ty.gr (aggelies.4ty.gr) απευθύνεται σε όλους χωρίς να χρειάζεται να είστε μέλος ή να έχετε κάποια διαφήμιση στον 4TY.GR!

Η δημιουργία αγγελίας είναι δωρεάν και έχετε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε όσες αγγελίες επιθυμείτε.

Για να δημιουργήσετε την αγγελία σας επισκεφτείτε τη σελίδα aggelies.4ty.gr. Πάνω αριστερά υπάρχει η επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας». Αφού πατήσετε πάνω στην επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας», στη σελίδα που σας εμφανίζει επιλέξτε εάν θέλετε να κάνετε σύνδεση ή εγγραφή πριν προβείτε στη δημιουργία αγγελίας (σε περίπτωση που είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας). Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητάει ανάλογα με το τι έχετε επιλέξει, Σύνδεση ή Εγγραφή, στη συνέχεια επιλέξτε την κατηγορία «Πώληση-Ενοικίαση-Ανταλλαγή-Χρίζετε-Υπηρεσίες-Εργασία» και στη συνέχεια την υποκατηγορία που επιθυμείτε. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της αγγελίας πατήστε «Δημιουργία».



Πριν δημοσιευτούν οι αγγελίες περνούν από έγκριση από την ομάδα του aggelies.4ty.gr.          
    
Απαγορεύεται:
- Η δημιουργία αγγελίας από χρήστες/μέλη που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
- Η ύπαρξη υλικού εντός της αγγελίας που μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό για κάποιους ανθρώπους ή έθνη.
- Στο κείμενο και στις φωτογραφίες της αγγελίας να υπάρχουν σύνδεσμοι.
- Η δημιουργία αγγελιών με ίδια προϊόντα ή υπηρεσίες στην ίδια περιοχή από τον ίδιο χρήστη-μέλος.
- Η εισαγωγή δύο προϊόντων ή υπηρεσιών σε μία αγγελία. Εξαιρείται η περίπτωση 2 προϊόντων ή υπηρεσιών που ανταλλάσσονται με 1 προϊόν ή χαρίζονται, ή 2 προϊόντων ή υπηρεσιών της ίδιας κατηγορίας.
- Η αγγελία να περιέχει παράνομα προϊόντα σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο.

Χρησιμοποιείστε τις δωρεάν αγγελίες του 4TY.GR και βγείτε κερδισμένοι με πρόσβαση σε πιθανούς αγοραστές σε όλη την Ελλάδα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου