Hot!

Mega Service | Αποφράξεις Κερατσίνι Αττική

Mega Service 

Αποφράξεις Κερατσίνι Αττική


Η εταιρεία μας “MEGA SERVICE” η οποία εδρεύει στο Κερατσίνι, ιδρύθηκε το 1999. Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε δίπλα σας και σας εξυπηρετούμε όπου και αν βρίσκεστε στην σε όλη την Αττική.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σας αναφέρουμε πως μετά από 15 χρόνια ενεργής δραστηριότητας η εταιρεία μας έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και των επαγγελματιών ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής μας. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η συνεχής παρακολούθηση της εξέλιξης του τομέα μας και κυρίως η διατήρηση της προσωπικής επαφής με τους πελάτες μας είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που μας έχουν βοηθήσει να αυξήσουμε κατακόρυφα το πελατολόγιο μας και να το διατηρήσουμε.

Επειδή μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε και την δική σας εμπιστοσύνη σας αναφέρουμε ενδεικτικά τις υπηρεσίες που διαθέτει και αναλαμβάνει η εταιρεία μας.
Αποφράξεις, Απολυμάνσεις, Εκδόσεις Κοινοχρήστων, Διαχείριση Κτιρίων, Καθαρισμοί Κτιρίων, Πυροσβεστήρες, Διανομές Πετρελαίου, Συντηρήσεις Καυστήρων, Υδραυλικά, Αντλήσεις Υδάτων, Ηλεκτρολογικά, Φυσικό Αέριο (Τοποθέτηση Συντήρηση) κ.α.

Εξυπηρετούμε το Κερατσίνι και όλη την Αττική άμεσα, 24ώρες το 24ωρο. 

Αποφράξεις Κερατσίνι Αττική, Απολυμάνσεις Κερατσίνι Αττική, Εκδόσεις Κοινοχρήστων Κερατσίνι Αττική, Διαχείριση Κτιρίων Κερατσίνι Αττική, Κερατσίνι Αττική Καθαρισμοί Κτιρίων, Πυροσβεστήρες Κερατσίνι Αττική, Διανομές Πετρελαίου Κερατσίνι Αττική, Συντηρήσεις Καυστήρων Κερατσίνι Αττική, Υδραυλικά Κερατσίνι Αττική, Αντλήσεις Υδάτων Κερατσίνι Αττική, Ηλεκτρολογικά Κερατσίνι Αττική, Φυσικό Αέριο Κερατσίνι Αττική

Μάθετε Περισσότερα
http://www.megaservice.com.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου