Hot!

O ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 4TY.GR ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός 4ty.gr έχει ήδη ξεκινήσει τη δραστηριότητα του στην αγορά της Κύπρου με ολοσέλιδες προβολές και ιστοσελίδες για Κύπριους επιχειρηματίες που εμφανίζονται και στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις κλειδιά!

Στόχος του 4ty.gr είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της εταιρικής ταυτότητας και της γενικότερης θέσης στην αγορά στο διαδίκτυο. Στα στρατηγικά πλαίσια του 4TY.GR βρίσκεται η επέκταση και ανάπτυξη της εταιρίας σε χώρες του εξωτερικού, για αυτό και έχουμε κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά της Κύπρου, βοηθώντας τους επιχειρηματίες να προβληθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο internet.

O 4TY.GR γνωρίζει πολύ καλά τον συγκεκριμένο κλάδο, έχοντας χτίσει επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια και περισσότερες από 2500 σύγχρονες ιστοσελίδες τα τελευταία 2 χρόνια. Οι αριθμοί αυτοί σε συνδυασμό με τους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα εγγυώνται την αξιοπιστία της εταιρίας μας!

Επιλέξτε μας γιατί προσφέρουμε γρήγορη και οικονομική προβολή, πολύ καλή σχέση τιμής-ποιότητας και βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης. Διαθέτουμε ένα πλήθος υπηρεσιών στην Κύπρο που περιλαμβάνει ιστοσελίδες, e-shop, καταχώρηση-ολοσέλιδη προβολή, banners.

H ολοσέλιδη προβολή είναι η βιτρίνα της επιχείρησης σας με όλα τα χρήσιμα στοιχεία όπως: Επωνυμία επιχείρησης και λογότυπο, διεύθυνση της επιχείρησης στον χάρτη, στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης, κείμενο για την ιστορία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης, φωτογραφικό υλικό που αντιπροσωπεύει την επιχείρηση σας.

Η συγκεκριμένη καταχώρηση εμφανίζεται και σε καλή κατάταξη με λέξεις- κλειδιά για να μπορούν να σας βρίσκουν στο internet όταν ψάχνουν για αντίστοιχα προϊόντα ή υπηρεσίες. Μπορείτε λοιπόν εύκολα και γρήγορα να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα, τις πωλήσεις και τα έσοδα της επιχείρησης σας.



Όσον αφορά τις ιστοσελίδες του 4TY.GR προσαρμόζονται σε κινητά και tablets καθώς συνεχώς αυξάνεται το ποσοστό των χρηστών με πρόσβαση στο διαδίκτυο από τέτοιες συσκευές. Παρέχουμε προσωπικό σχεδιασμό ιστοσελίδας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης, σύνδεση με social media, φωτογραφίες, βίντεο, προσφορές, σελίδα επικοινωνίας και αρχεία pdf για πλήρη παρουσίαση της επιχείρησης σας και άμεση τεχνική εξυπηρέτηση.

Ο 4ty.gr παρέχει τρία διαφορετικά προγράμματα νέων δυναμικών websites για να επιλέξει κάθε επιχειρηματίας το πρόγραμμα που του ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα.

e-shop από τον 4TY.GR είναι πλήρως ανανεωμένα, τελευταίας τεχνολογίας και μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Διαθέτουν όμορφο και responsive σχεδιασμό ώστε να επιτρέπεται η αυτόματη προσαρμογή των σελίδων του e-shop σε όλες τις συσκευές. Παρέχουμε 3 διαφορετικά πακέτα e-shop ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητες της επιχείρησης σας. Η διαχείριση είναι εύκολη για την προσθήκη, επεξεργασία και αφαίρεση προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών και επεξεργασία εμφάνισης e-shop. Το τεχνικό τμήμα παρέχει συνεχή υποστήριξη, πέρα από την 2ωρη πρώτη εκπαίδευση.

Θέλετε να αναδείξετε κάποια νέα υπηρεσία ή προϊόν; Οι διαφημίσεις με banner προβάλλονται στην αρχική σελίδα του 4TY.GR αλλά και σε άλλες σελίδες της εταιρίας και συνεργατών. Πρόκειται για σελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα για να υπάρχει προβολή σε ευρύ κοινό. Αφού κάνετε αίτημα για κατασκευή banner, έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας το γραφιστικό τμήμα για να συζητήσετε τί ακριβώς θέλετε να διαφημίσετε (π.χ. προϊόν ή ολόκληρη την επιχείρηση) και να συζητήσετε τα κείμενα. Στη συνέχεια, ετοιμάζεται το banner σας και σε συνεννόηση πραγματοποιούνται οι αλλαγές που επιθυμείτε. Αφού συμφωνηθεί το τελικό αποτέλεσμα, πλέον θα αρχίσει να προβάλλεται η διαφήμιση σας στις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες, για το χρονικό διάστημα του πακέτου που έχετε επιλέξει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου