Hot!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ NEWSLETTER ΑΠΟ ΤΟΝ 4ty.gr - ΜΑΖΙΚΗ vs. ΙΔΙΩΤΙΚΗ (PRIVE)


Το τμήμα marketing του Ηλεκτρονικού Επαγγελματικού Οδηγού Ελλάδος 4ty.gr αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να βοηθήσει όλους τους επιχειρηματίες να προωθήσουν αποδοτικά την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Η υπηρεσία αποστολής Newsletter από τον 4TY.GR σας δίνει τη δυνατότητα να γνωστοποιήσετε αλλά και να υπενθυμίσετε την επιχείρηση, τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες που προσφέρετε σε ένα ευρύ κοινό, περίπου 28000 e-mails.

Το Newsletter είναι ένα ενημερωτικό δελτίο για την επιχείρηση σας το οποίο αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στέλνεται στην λίστα των μελών του επαγγελματικού οδηγού Ελλάδος 4ty.gr που έχουν ζητήσει να λαμβάνουν newsletter. H λίστα αυτή αποτελείται από 28000 e-mails και συνεχώς αυξάνεται. Εάν θέλετε να αυξήσετε άμεσα το πελατολόγιο σας ή να ενημερώσετε τον ήδη υπάρχοντα πελάτη για κάποιο νέο προϊόν ή υπηρεσία, τότε η υπηρεσία των Newsletters είναι η κατάλληλη για εσάς.

Για να συγκεντρώσετε εσείς την δική σας λίστα με e-mails χρειάζεται πολύς χαμένος χρόνος και εδώ έρχεται ο 4ty.gr. Ο 4ty.gr αναλαμβάνει όχι μόνο τη δημιουργία της διαφημιστικής μακέτας αλλά και την αποστολή του newsletter σε μια μεγάλη λίστα e-mails χωρίς εσείς να χάσετε ούτε λεπτό από το χρόνο σας. Πιο συγκεκριμένα, το γραφιστικό τμήμα του 4ty.gr αναλαμβάνει να μελετήσει το υλικό σας και στη συνέχεια το τεχνικό τμήμα αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει την αποστολή στη λίστα με τα e-mails μας.


Ο 4ty.gr σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε είτε μαζικό email είτε ιδιωτικό (prive). Στο μαζικό email η μακέτα σας αποστέλλεται μαζί με διαφημιστικές μακέτες άλλων επιχειρηματιών στο ίδιο email. Αντιθέτως, στην ιδιωτική αποστολή (prive), το δικό σας newsletter αποστέλλεται μόνο του ώστε να προβληθεί μόνο η δική σας διαφήμιση χωρίς να υπάρχουν διαφημιστικές μακέτες άλλων επιχειρήσεων. Επιλέξτε λοιπόν ποιος τύπος διαφήμισης σας ενδιαφέρει περισσότερο και ενημερώστε μας.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή newsletter μπορεί να επιφέρει πολλά πλεονεκτήματα στον επιχειρηματία. Μερικά από αυτά είναι:

- Γνωστοποιείτε την επιχείρηση, τα προϊόντα / υπηρεσίες που προσφέρετε (σε 28000 e-mail εάν προτιμήσετε τον 4ty.gr)
- Φθάνει απευθείας στον πελάτη χωρίς να χρειάζεται να σας αναζητήσει στο χάος του Internet
- Αυξάνει τη δημοτικότητα της ιστοσελίδας σας
- Κοστίζει πολύ λιγότερο από τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης

Επικοινωνήστε με τον 4TY.GR (www.4ty.gr) για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπηρεσία μας!


" Άμεσα, εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα, αλλά... πάνω από όλα ΦΘΗΝΑ η επιχείρηση , τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας γνωστοποιούνται σε τουλάχιστον 28.000 ανθρώπους που έχουν επιλέξει να εγγραφούν στον ηλεκτρονικό οδηγό αγοράς 4ty.gr και να λαμβάνουν newsletter. "

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου