Hot!

Σύνδεση επιχειρηματιών με πιθανούς πελάτες!

Η υπηρεσία to-thelo.gr αποτελεί μια καινοτόμα υπηρεσία του 4TY.GR που συνδέει τους επιχειρηματίες με πιθανούς πελάτες προσφέροντας πολλά πλεονεκτήματα και στα 2 μέρη!

Στην πλατφόρμα to-thelo.gr κάθε χρήστης του internet μπορεί να ζητήσει κάποια προσφορά για το προϊόν ή υπηρεσία που τον ενδιαφέρει από τους επιχειρηματίες-μέλη του 4ty.gr. Αυτή η αναφορά ενδιαφέροντος μπορεί να είναι αρκετά αναλυτική έτσι ώστε να μπορέσουν οι επιχειρηματίες να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά. Με αυτόν τον τρόπο οι επιχειρηματίες μπορούν να δεχτούν νέους πελάτες διαδικτυακά σαν να έρχονταν για παράδειγμα στο φυσικό τους κατάστημα.



Η όλη διαδικασία λειτουργεί σε 3 απλά βήματα!

1) Ο υποψήφιος πελάτης περιγράφει το προϊόν ή την υπηρεσία που ψάχνει και πατώντας αποστολή ενημερώνονται οι εγγεγραμμένοι επιχειρηματίες που τους αφορά η αναζήτηση.

2) Τότε οι επαγγελματίες μπορούν να δώσουν την προσφορά τους για το συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία.

3) Ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει την πιο συμφέρουσα προσφορά από τους επιχειρηματίες που τον έχουν ενημερώσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης/επισκέπτης της σελίδας πρέπει να εισάγει ένα ευπρεπές κείμενο σχετικά με αυτό που ψάχνει καθώς και τα αληθινά στοιχεία επικοινωνίας του.

Καλό θα ήταν το κείμενο και τα στοιχεία να αποτελούνται από ελληνικούς χαρακτήρες και να καταχωρούνται στις σωστές κατηγορίες, ώστε να βοηθούν τους επιχειρηματίες να σας στείλουν τις προσφορές τους.

Οι φωτογραφίες βοηθούν τους επιχειρηματίες να καταλάβουν καλύτερα για το τί ακριβώς ψάχνετε. Ο χρήστης/μέλος δηλώνει υπεύθυνα ότι οι φωτογραφίες που αποστέλλει αποτελούν πνευματική τους ιδιοκτησία.

Όλα τα αιτήματα εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους χρήστες, πριν αποσταλούν στα μέλη του 4ty.gr, περνούν από έγκριση από την Εταιρία. Η έγκριση μπορεί να κρατήσει μία έως δύο μέρες μέχρις ότου αποσταλούν στα μέλη του 4ty.gr.

Η Εταιρία έχει το δικαίωμα να απορρίψει και να μην προβεί στην αποστολή ενός αιτήματος. Ο χρήστης τότε, θα ειδοποιηθεί με e-mail και θα πρέπει να ξαναδιαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και να προβεί στην δημιουργία ενός νέου αιτήματος.

Μέσα από αυτήν την πλατφόρμα οι επιχειρηματίες μπορούν να βρουν εύκολα πελάτες από όλη την Ελλάδα ενώ οι επισκέπτες του portal μπορούν να αναζητήσουν τις καλύτερες προσφορές για το προϊόν που ψάχνουν.

Έχετε επιχείρηση και θέλετε να λαμβάνετε τα αιτήματα προσφορών;
Δηλώστε τώρα ενδιαφέρον κάνοντας κλικ εδώ!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου