Hot!

Social Media Marketing! Γιατί να επιλέξω τον 4TY.GR;

Το Social Media Marketing (Διαφήμιση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπως Facebook, Instagram, Twitter, Google Plus κτλ.) είναι ο πιο αποτελεσματικός και ταυτόχρονα οικονομικός τρόπος διαφήμισης της εποχής μας. Ο λόγος που αυτός ο τρόπος είναι ο πιο αποτελεσματικός είναι ότι η διαφήμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ένα στοχευμένο κοινό που πιθανόν να ενδιαφέρεται για το προϊόν της διαφήμισης.

Σύμφωνα με έρευνα, παραπάνω από το 67% των Ελλήνων επισκέπτεται καθημερινά έστω ένα από τα γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το κινητό του, το tablet του ή και τον υπολογιστή του. Επιπλέον, όλο και περισσότερες νέες έρευνες δείχνουν τη συνεχόμενη χρήση internet υψηλών ταχυτήτων, τη χρήση social media και τη διευρυμένη πρόσβαση από κινητά και tablets στο internet και στο email που δείχνουν ποιες είναι οι σημαντικότερες συνήθειες των καταναλωτών του σήμερα για να τους προσεγγίσουν καλύτερα οι διαφημιστικές εταιρίες.



Είτε θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα likes στην σελίδα σας στο Facebook ή σε κάποια κοινοποίηση, είτε να αποκτήσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί σίγουρα ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο.

Τα Google AdWords αποτελούν επίσης μία εντυπωσιακή πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όσους γνωρίζουν να τη διαχειριστούν με σωστό τρόπο. Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν την κατοχύρωση μιας θέσης στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης και αυξημένες πωλήσεις. Εκατομμύρια επιχειρήσεις παγκοσμίως τα χρησιμοποιούν και έχουν δει θετικό αντίκτυπο.

Δεν αρκεί η σελίδα μου στο Facebook; Χρειάζεται να προβώ σε πληρωμένη διαφήμιση στο συγκεκριμένο μέσο;

Τα social media έχουν ως κύριο στόχο το χτίσιμο σχέσεων με τους πελάτες. Δεν είναι κύριος στόχος τους οι πωλήσεις αλλά η ανάπτυξη καλών σχέσεων με τους πελάτες, ενισχύοντας έτσι το brand. Επίσης, ο αλγόριθμος του Facebook προβάλει τις αναρτήσεις σας σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των φίλων της σελίδας, κάτω από 10%. Άρα, η απήχηση των αναρτήσεων στη σελίδα είναι σχετικά μικρή. Οι διαφημίσεις στο Facebook έρχονται να ενισχύσουν την απήχηση και το κοινό της σελίδας σας για να ανακαλύψουν έτσι όλο και περισσότεροι τη σελίδα ή το site σας. Τα Facebook Ads είναι λοιπόν απαραίτητα για μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Γιατί να επιλέξω τον 4TY.GR για διαφήμιση στα social media;

Ο 4TY.GR, μέσα από την πολύχρονη παρουσία του στο χώρο του διαδικτύου και την εμπειρία των εργαζόμενων στη παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών, έχει αναπτύξει μια σειρά από καινοτόμες στρατηγικές για Social Media Marketing που έχουν ως κύριο στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της προβαλλόμενης επιχείρησης στους χώρους που δραστηριοποιείται η πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου (όπως: social media networks, blogs, κ.α.). Οι διαφημίσεις στα social media και στην Google προϋποθέτουν χρόνο, εμπειρία και γνώση για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, κυρίως όσον αφορά τις πιο εξελιγμένες δυνατότητες τους. Εμείς στον 4TY.GR αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε τη δική σας διαφημιστική καμπάνια στο Facebook και παράλληλα το δημιουργικό τμήμα μας θα ετοιμάσει τα banners που επιθυμείτε. Σε συνεργασία με εσάς θα ξεκαθαρίσουμε το προφίλ των μελών που θέλετε να προσεγγίσετε έτσι ώστε η διαφήμισή σας να ακόμα πιο αποτελεσματική.

Λόγω της εμπειρίας μας στο χώρο προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε πολύ καλά αποτελέσματα στο χαμηλότερο κόστος για εσάς. Έχουμε διαχειριστεί αρκετές καμπάνιες τόσο στο Facebook όσο και στην Google και το Instagram, μετρώντας πολλούς ευχαριστημένους πελάτες με αύξηση στην αναγνωρισιμότητα, την κερδοφορία και τις πωλήσεις τους. Μπορούμε να αυξήσουμε σημαντικά τα αποτελέσματα σας με το μικρότερο δυνατό κόστος. Κάνουμε επίσης συνεχή έλεγχο των αναφορών και στατιστικών έτσι ώστε να προσαρμόζεται η διαφημιστική καμπάνια όποτε απαιτούνται αλλαγές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου