Hot!

Ποτέ ξανά η ανάρτηση αγγελιών στο Internet δεν υπήρξε πιο εύκολη! 4TY ΑΓΓΕΛΙΕΣ!


Το aggelies.4ty.gr είναι μία υπηρεσία που παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ από τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδος 4TY.GR και σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρείτε εύκολα και γρήγορα τις δικές σας αγγελίες.


Αγγελίες πώλησης
Αγγελίες ενοικίασης
Αγγελίες ανταλλαγής
Αγγελίες ‘χαρίζεται’
Αγγελίες εργασίας
Αγγελίες γνωστοποίησης υπηρεσιών




Καταχωρώντας αγγελίες στο www.aggelies.4ty.gr κερδίζετε χρήματα και Πουλάτε – Ενοικιάζετε – Χαρίζετε – Ανταλλάσετε πράγματα που δε χρειάζεστε πια. Μπορείτε επίσης να καταχωρήσετε και τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχετε άλλα και να βρείτε δουλειά ή εργαζόμενο για την επιχείρηση σας.


Θυμηθείτε κατά τη δημιουργία της αγγελίας να την τοποθετείτε στη σωστή κατηγορία έτσι ώστε οι επισκέπτες του aggelies.4ty.gr να την εντοπίζουν με μεγαλύτερη ευκολία.


Για να δημιουργήσετε την αγγελία σας επισκεφτείτε τη σελίδα aggelies.4ty.gr. Πάνω αριστερά υπάρχει η επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας». Αφού πατήσετε πάνω στην επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας», στη σελίδα που σας εμφανίζει επιλέξτε εάν θέλετε να κάνετε σύνδεση ή εγγραφή πριν προβείτε στη δημιουργία αγγελίας (σε περίπτωση που είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας). Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται, στη συνέχεια επιλέξτε την κατηγορία «Πώληση-Ενοικίαση-Ανταλλαγή-Χαρίζεται-Υπηρεσίες-Εργασία» και στη συνέχεια την υποκατηγορία που επιθυμείτε. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της αγγελίας πατήστε «Δημιουργία».




Ποτέ ξανά η ανάρτηση αγγελιών στο Internet δεν υπήρξε πιο εύκολη! www.aggelies.4ty.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου