Hot!

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ!

Η ανάθεση κατασκευής ιστοσελίδας σε μια εταιρία και πόσο μάλλον από απόσταση, είναι κάτι που ίσως προβληματίζει κάποιους επιχειρηματίες αλλά είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση από ότι ίσως φαντάζεστε. Αυτό που χρειάζεστε είναι κάποια κείμενα που αφορούν την επιχείρηση και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας καθώς και φωτογραφίες. Το έμπειρο τεχνικό τμήμα του 4TY.GR είναι κοντά σας για να σας καθοδηγήσει κατάλληλα. Επιπλέον, υπάρχουν οι δικές μας φόρμες πάνω στις οποίες θα πατήσει η σελίδα σας (όσον αφορά τον τρόπο εμφάνισης των μενού και των σελίδων) ώστε να μην υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία όσον αφορά τη δομή του site. Ο προγραμματιστής που θα αναλάβει τη σελίδα σας θα την ετοιμάσει σύμφωνα με την επικοινωνία που έχετε και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές και τις διαμορφώσεις που επιθυμείτε.




Ο 4TY.GR έχει εξασφαλίσει τρία διαφορετικά προγράμματα νέων δυναμικών ιστοσελίδων για να επιλέξει κάθε επιχειρηματίας το πρόγραμμα που του ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα. Στόχος μας είναι η δημιουργία ή η αναβάθμιση υπαρχόντων sites σε προσαρμοζόμενα σε κινητά και tablet για όλους, ακολουθώντας τις ιδιαίτερα αυξητικές τάσεις των καταναλωτών για mobile internet. Tα sites που δημιουργούμε είναι πλήρη και μπορεί να είναι όσο αναλυτικά εσείς θέλετε με μενού και υπομενού, παρέχοντας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ξεχωριστή σελίδα για κάθε υπηρεσία ή και προϊόν που προσφέρετε.

Οι ιστοσελίδες του 4TY.GR περιλαμβάνουν:

- Προσωπική διεύθυνση domain name

- Βελτιστοποίηση στο site ως προς Google – υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (SEO)

- Προσωπικό σχεδιασμό ιστοσελίδας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης

- Ανανεώσεις περιεχομένου από την ομάδα του 4ty.gr

- Στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδα σας

- Δημιουργία email accounts

- Εικονίδια social media με link προς τη σελίδα του εκάστοτε social media (Facebook, Twitter, Google Plus, Linkedin, Youtube, Blogger, Instagram, Pinterest)

Ο 4TY.GR παρέχει επίσης πιστοποιητικό ασφαλείας SSL στις ιστοσελίδες, ανταποκρινόμενος συνεχώς στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Το SSL είναι ένα ηλεκτρονικό πιστοποιητικό που αγοράζεται από κάποια Εταιρία Προστασίας Δεδομένων και Έκδοσης Πιστοποιητικών, δημιουργώντας μια κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ του web server της ιστοσελίδας και του web browser του επισκέπτη. Με αυτόν τον τρόπο τα δεδομένα του χρήστη/πελάτη παραμένουν ασφαλή.
Τo SSL δεν αποτελεί πλέον επιλογή. Σήμερα η εγκατάσταση ενός πιστοποιητικού ασφαλείας SSL είναι απαραίτητη για όλα τα sites , κυρίως αν ζητείται η συμπλήρωση στοιχείων από τον επισκέπτη (π.χ φόρμες επικοινωνίας). Για τις ιστοσελίδες που έχουν SSL εμφανίζεται στον browser η ένδειξη ασφαλούς τοποθεσίας με μια πράσινη κλειδαριά και την ένδειξη "Secure".



"Περισσότεροι από 4000 επιχειρηματίες έχουν επιλέξει να κατασκευάσουν την ιστοσελίδα τους μέσα από τον 4ty.gr και έχουν αυξήσει σημαντικά το πελατολόγιο τους." www.4ty.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου