Hot!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4TY.GR!


Ψάχνετε μια αξιόπιστη εταιρία για να αναλάβει την κατασκευή της επαγγελματικής σας σελίδας; Ο 4ty.gr αποτελεί την κατάλληλη επιλογή όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα!

Το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας μας, αποτελούμενο από έμπειρους web designer, θα φροντίσει να αναδείξει σωστά την επιχείρησή σας και θα την κάνει να ξεχωρίζει!



Αποκτήστε την δική σας επαγγελματική ιστοσελίδα!

Αναδείξτε με το καλύτερο μέσο, σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και κερδίστε νέους πελάτες.

Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4ty.gr ακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις στον κλάδο της προβολής και προώθησης των επιχειρήσεων μέσω διαδικτύου, μπορεί να δημιουργήσει για κάθε επιχείρηση μία επαγγελματική ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.



Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε διάσταση οθόνης (smartphone, tablet) και εργαζόμαστε ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει πάντα την καταλληλότερη, πληρέστερη και πιο αποδοτική έκδοση για τη συσκευή που χρησιμοποιεί όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας.



Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι αισθητικά άρτιες και πλήρως ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις σας. Διαθέτουν μοναδικό design, ευχρηστία και λειτουργικότητα, είναι βελτιστοποιημένες για τις μηχανές αναζήτησης και φυσικά έχουν την πλήρη υποστήριξή μας και εγγύηση καλής λειτουργίας.


Η ανάθεση κατασκευής ιστοσελίδας σε μια εταιρία και πόσο μάλλον από απόσταση, είναι κάτι που ίσως προβληματίζει κάποιους επιχειρηματίες. Η ανάθεση κατασκευής ιστοσελίδας είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση από ότι ίσως φαντάζεστε. Αυτό που χρειάζεστε είναι κάποια κείμενα που αφορούν την επιχείρηση και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας και φωτογραφίες. Το έμπειρο τεχνικό τμήμα του 4TY.GR είναι κοντά σας για να σας καθοδηγήσει κατάλληλα. Επιπλέον, υπάρχουν οι δικές μας φόρμες πάνω στις οποίες θα πατήσει η σελίδα σας (όσον αφορά τον τρόπο εμφάνισης των μενού και των σελίδων) ώστε να μην υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία όσον αφορά τη δομή του site. Ο προγραμματιστής που θα αναλάβει τη σελίδα σας θα την ετοιμάσει σύμφωνα με την επικοινωνία που έχετε και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές και τις διαμορφώσεις που επιθυμείτε.



Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ιστοσελίδων για να βρείτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησης σας!


Οι ιστοσελίδες του 4TY.GR περιλαμβάνουν:


- Προσωπική διεύθυνση domain name

- Βελτιστοποίηση στο site ως προς Google – υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (SEO)

- Προσωπικό σχεδιασμό ιστοσελίδας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης

- Ανανεώσεις περιεχομένου

- Στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδα σας

- Δημιουργία email accounts

- Εικονίδια social media με link προς τη σελίδα του εκάστοτε social media (Facebook, Twitter, Google Plus, Linkedin, Youtube, Blogger, Instagram, Pinterest)

- Πιστοποιητικό Ασφαλείας


Καλέστε μας τώρα στο 2421181690 για περισσότερες πληροφορίες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου