Hot!

Μάθετε περισσότερα για τον 4TY.GR! - Συχνές Ερωτήσεις!

Ο ηλεκτρονικός οδηγός αγοράς 4TY.GR διαφημίζει και θα συνεχίσει να διαφημίζει τις επιχειρήσεις 24ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ως διαφημιστικό μέσο, ο οδηγός αγοράς 4TY.GR προβάλλει τις επιχειρήσεις σε πάνω από 3.000.000 Έλληνες χρήστες του διαδικτύου με πολύ μικρό κόστος σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης.


"Oλοκληρωμένη υποστήριξη των πελατών μέσα από την παροχή καινοτόμων λύσεων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών"!




Πώς είναι η δομή των ιστοσελίδων του 4TY.GR;


Το τεχνικό τμήμα του 4TY.GR δημιουργεί μία μεγάλη ποικιλία αυτούσιων templates-καλουπιών για να βρείτε τη δομή της ιστοσελίδας που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική της επιχείρησης σας. Τα χρώματα φυσικά προσαρμόζονται ανάλογα με αυτά του λογοτύπου σας και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι από αισθητικής απόψεως, η σελίδα σας θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική. Δείτε τα demos των ιστοσελίδων στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.demoplus.gr/el/demoDemo


Τί απαιτείται από τον επιχειρηματία αφού συμφωνήσει για την κατασκευή ιστοσελίδας από τον 4TY.GR;


Η δημιουργία ιστοσελίδας και πόσο μάλλον από απόσταση, είναι κάτι που ίσως προβληματίζει αρκετούς επιχειρηματίες. Η δημιουργία ιστοσελίδας όμως, είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση από ότι ίσως φαντάζεστε. Αυτό που χρειάζεστε είναι κάποια κείμενα που αφορούν την επιχείρηση και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας και φωτογραφίες. Το έμπειρο τεχνικό τμήμα του 4TY.GR είναι κοντά σας για να σας καθοδηγήσει κατάλληλα. Επιπλέον, υπάρχουν οι έτοιμες φόρμες πάνω στις οποίες θα πατήσει η σελίδα σας (όσον αφορά τον τρόπο εμφάνισης των μενού και των σελίδων) ώστε να μην υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία όσον αφορά τη δομή του site. Ο προγραμματιστής που θα αναλάβει τη σελίδα σας θα την ετοιμάσει σύμφωνα με την επικοινωνία που έχετε και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές και τις διαμορφώσεις που θέλετε. Μην ξεχνάτε πως κατά τη διάρκεια του χρόνου μπορείτε να προβείτε σε ανανεώσεις του υλικού, είτε έρχοντας σε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα τηλεφωνικά ή με email είτε ανεβάζοντας το υλικό σε ειδική φόρμα.


Πώς επιτυγχάνεται η υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης από τον 4TY.GR;


Αρκετοί παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε ένα καλό SEO (βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης). Η αρχιτεκτονική των sites, ο κώδικας πίσω από τις σελίδες, οι λέξεις κλειδιά, η επεξεργασία των κειμένων και η προώθηση των σελίδων από το έμπειρο τεχνικό τμήμα του 4TY.GR, είναι κάποια από τα μυστικά επιτυχίας μας.


Τί αφορά η φιλοξενία ιστοσελίδας (hosting);


Κάθε ιστοσελίδα πρέπει να φιλοξενείται σε έναν server (υπολογιστή-διακομιστή υψηλής χωρητικότητας και συνεχούς λειτουργίας), έτσι ώστε να είναι προσβάσιμη από τους χρήστες του διαδικτύου. Οι servers διαθέτουν μεγάλη επεξεργαστική ισχύ και μνήμη για να υποστηρίζουν πολλές σελίδες μαζί. Δεν γίνεται λοιπόν να εμφανίζεται μια ιστοσελίδα εάν δεν φιλοξενείται από κάποιον server.


Έχω υποστήριξη από το τεχνικό τμήμα μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας μου;


Στο κόστος κατασκευής αλλά και κάθε συνδρομής περιλαμβάνεται και η τεχνική υποστήριξη για τον επόμενο χρόνο. Δικαιούστε επίσης ανανεώσεις στη σελίδα ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει.


Πώς λειτουργεί ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR;

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα-portal έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υπηρεσίες προβολής στους εγγεγραμμένους επιχειρηματίες – μέλη του οδηγού και πληροφορίες στους επισκέπτες για τους επαγγελματίες που χρειάζονται σε κάθε περίπτωση.

Δικαίωμα εγγραφής στον οδηγό έχουν όλες οι επιχειρήσεις, οποιασδήποτε νομικής μορφής και οικονομικού μεγέθους, καθώς και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Τι μπορώ να βρω στα social media του 4TY.GR;

Εάν είστε επιχειρηματίας, καλό είναι να ακολουθείτε τις σελίδες μας καθώς μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας, προσφορές, νέα τεχνολογίας και χρήσιμα άρθρα για την προώθηση της επιχείρησης σας. Και οι επισκέπτες όμως μπορούν να βρουν προσφορές από επαγγελματίες και χρήσιμα άρθρα.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/hlektronikosodigos4ty
TWITTER: https://twitter.com/4tygr
BLOG: http://4tygr.blogspot.gr/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/user/4tygr/featured
LINKEDIN: https://gr.linkedin.com/in/4tygr
PINTEREST: https://gr.pinterest.com/4tygr/


Κάποια στοιχεία της επιχείρησής μου έχουν αλλάξει. Πώς μπορώ να τα αλλάξω στην προβολή μου;

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2421181690.

Γιατί να επιλέξω τον 4TY.GR για την προβολή της επιχείρησης μου;

Ο 4TY.GR χαρακτηρίζεται για τις ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει στο χώρο του διαδικτύου. Πετυχαίνει πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά τη βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization) με υψηλής αισθητικής δουλειά, σε οικονομικές τιμές.

Έχει χτίσει ένα ισχυρό πελατολόγιο στην Ελλάδα. Η εγγύηση για την επιτυχία του καθορίζεται και από το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, τη χρήση υψηλής τεχνολογίας, τον σεβασμό προς τους πελάτες και την αγάπη για τον συγκεκριμένο κλάδο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου