Hot!

ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ!

Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί εναλλακτικοί τρόποι για να προβάλετε κάποιο προϊόν/υπηρεσία ή την επιχείρησή σας. Ίσως το καλύτερο είναι να υπάρξει μία ολοκληρωμένη διαδικασία συνδυάζοντας τους παραδοσιακούς τρόπους προβολής και διαφήμισης σε συνδυασμό με το internet. 


Όσον αφορά τα παραδοσιακά μέσα το καλύτερο είναι να διαφημιστείτε σε εκθέσεις ή διάφορες εκδηλώσεις και σε τοπικά μέσα όπως τηλεόραση ή εφημερίδα που το κόστος δεν είναι τόσο υψηλό και μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα σχετικά ευρύ κοινό. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση σους λόγους που κάνουν το δικό σας προίόν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό καθώς και στα οφέλη που μπορεί να παρέχει στους μελλοντικούς πελάτες σας. Είτε στα παραδοσιακά μέσα είτε ηλεκτρονικά είναι πολύ σημαντικά να διαφημίζετε τα οφέλη και τις λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να δώσει. 
Σχετικά με την προβολή στο διαδίκτυο σας προτείνουμε τις παρακάτω επιλογές:

Μπορείτε να κάνετε διαφήμιση στο Facebook σε αρκετά στοχευμένο κοινό για μέγιστα αποτελέσματα σε σχετικά χαμηλό κόστος. Μπορείτε να διαφημίσετε μια ιστοσελίδα ή σελίδα στο Facebook ή e-shop ή οποιαδήποτε άλλη σελίδα στο internet και να αποκομίσετε άμεσα οφέλη. Σκεφτείτε πόσα πλεονεκτήματα μπορεί να αποκομίσετε αφού το Facebook στην Ελλάδα μετρά εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

Αλλά και τα Google Adwords, η πληρωμένη διαφήμιση στη Google δηλαδή, μπορεί να εκτοξεύσει μια σελίδα στο internet και φυσικά τις πωλήσεις σας, σε κοινό που πληκτρολογεί συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Με αυτή τη διαφήμιση μπορείτε να καταφέρετε άμεσα αποτελέσματα και συνήθως η απόδοση είναι αρκετά υψηλή.

Στα κοινωνικά δίκτυα θα πρέπει να ανεβάζετε συνεχή posts στη σελίδα σας στο Facebook ή σε κάποιο άλλο μέσο και φυσικά στην ιστοσελίδα σας. Να κρατάτε συνεχώς ενήμερο το κοινό σας στα social media με τις τελευταίες εξελίξεις. Όσον αφορά το site θα πρέπει να είναι ευκολόχρηστο και γρήγορο με προσαρμογή σε κινητά και tablets, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες του internet συνδέονται από τέτοιες συσκευές. Καλό είναι να υπάρξει μία συγκεκριμένη σελίδα μέσα στο site για το νέο προϊόν, κυρίως όταν φαίνεται και ξεκάθαρα στην αρχική σελίδα ότι πρόκειται για νέο προϊόν υπηρεσία. Επίσης, είναι χρήσιμο να είναι ξεχωριστή η σελίδα και για τις μηχανές αναζήτησης αλλά και για τυχόν διαφημίσεις που τυχόν θα επιλέξετε, που θα κατευθύνουν κατευθείαν το κοινό σε αυτή την ειδική σελίδα.

Η μαζική αποστολή Newsletter μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κάνετε μια εντυπωσιακή διαφημιστική μακέτα που μπορεί να αποσταλεί σε χιλιάδες παραλήπτες με σχετικά χαμηλό κόστος. Επιλέξτε μια εταιρία που μπορεί να δημιουργήσει μακέτες αλλά και με μεγάλη λίστα με email προσεκτικά επιλεγμένη με αποδέκτες που έχουν δεχτεί την αποστολή τέτοιων διαφημιστικών μηνυμάτων στο email τους.

Τέλος, τα βίντεο είναι ένα από τα trends της εποχής. Φροντίστε να δημιουργήσετε ένα βίντεο για την υπηρεσία ή την επιχείρησή σας για να δημιουργήσετε κάποιου είδους ντόρο. Δημιουργήστε ένα όμορφο βίντεο και ανεβάστε το τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στο Facebook! Δεν χρειάζεται κάτι πολύ ιδιαίτερο από άποψη τεχνολογίας και γραφικών αλλά το κείμενο που θα συνοδεύει την παρουσίαση του προϊόντος θα πρέπει να τραβήξει την προσοχή και να ιντριγκάρει!


Επικοινωνήστε με τον 4TY.GR, και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα για να επιλέξετε την καλύτερη μέθοδο σε κάθε περίπτωση για να προβάλετε τη δουλειά σας. Είτε θέλετε να κατασκευάσετε ιστοσελίδα ή να κάνετε online διαφημιστική καμπάνια, o 4TY.GR παρέχει μια γκάμα υπηρεσιών για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας: https://www.4ty.gr/contact/el

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου