Hot!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Θέλετε να προβληθείτε σωστά στο διαδίκτυο; Τότε συνεχίστε να διαβάζετε...

Κατ’αρχήν είναι πολύ σημαντικό να ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας γιατί σας δίνει την αξιοπιστία που χρειάζεστε για να σας προτιμήσει κάποιος που δεν σας γνωρίζει από κάποιον φίλο ή γνωστό. Επίσης, εάν η σελίδα σας εμφανίζεται με λέξεις-κλειδιά στην Google (SEO) τότε καταλαβαίνετε ότι τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ καλά!

Όμως μία ιστοσελίδα δεν αρκεί για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Χρειάζεστε μια πιο δυναμική προβολή έτσι ώστε να κλείνετε περισσότερους πελάτες. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με διαφημιστικές καμπάνιες στα social media και την Google! 

 



Η Google προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε online καμπάνιες με πληρωμή, καταφέρνοντας έτσι ειδική θέση στην 1η σελίδα της Google με λέξεις κλειδιά. Πρόκειται για τα Google Ads που αποτελούν μία εντυπωσιακή πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όσους γνωρίζουν να τη διαχειριστούν με σωστό τρόπο.

Οι νέοι πελάτες κάνοντας κλικ στη διαφήμιση, θα οδηγηθούν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ή ακόμα και σε κάποιο e-shop, φτάνοντας έτσι πολύ κοντά στην αγορά κάποιου προϊόντος. Οι νέοι πελάτες σηματοδοτούν αύξηση στην κερδοφορία της επιχείρησης. Μέσα σε μόνο λίγα λεπτά θα δείτε κίνηση στην ιστοσελίδα σας από υποψήφιους πελάτες.

Η διαφήμιση στη Google έχει μεγάλη απόδοση και αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα να αποκτήσετε νέους πελάτες. Μπορείτε να αυξήσετε άμεσα τις πωλήσεις, την επισκεψιμότητα στο site και τα έσοδα σας.

 

Η διαφήμιση μέσω των social media (π.χ Facebook και Instagram) αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους marketing και παράλληλα μια από τις πιο πετυχημένες στο διαδίκτυο! Για να ξεκινήσει κάποιος να εκμεταλλεύεται το Facebook για τη προώθηση της επιχείρησης του, πρέπει πρώτα να γνωρίζει και να κατανοεί τη βασική αρχή της δομής του. Η διαφήμιση στο Facebook θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια μέθοδος διαφήμισης από στόμα σε στόμα, από τη στιγμή που μια πληροφορία μπορεί να μοιραστεί από ένα χρήστη σε άλλους κάνοντας share. Η πληροφορία αυτή μπορεί να έχει διάφορες μορφές, όπως κείμενο, εικόνα ή video. Ας μη ξεχνάμε, ότι η πιο αποτελεσματική τακτική στην ιστορία του marketing είναι η από στόμα σε στόμα διαφήμιση.

Το κέρδος μιας επιχείρησης από το Facebook (ή το Instagram) αφορά τη προσέλκυση νέων πελατών, τη γρήγορη προώθηση νέων προϊόντων, την άμεση επικοινωνία με τους πελάτες, την παρακολούθηση των αντιδράσεων όσον αφορά τα προϊόντα μιας επιχείρησης, και σίγουρα τα άμεσα έσοδα που θα αποκομίσουν.

 
Οι διαφημίσεις προβάλλονται στην αρχική σελίδα κάθε χρήστη (που έχει επιλεγεί από το Facebook με βάση τα κριτήρια που έχουν οριστεί), σε κινητά, tablet και desktop, ή στο δεξί μέρος της οθόνης.

 

Ο 4TY.GR χαρακτηρίζεται για τις ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει στο χώρο του διαδικτύου. Πετυχαίνει πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά τη βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization) με υψηλής αισθητικής δουλειά, σε οικονομικές τιμές.

 Έχει χτίσει ένα ισχυρό πελατολόγιο στην Ελλάδα! Η εγγύηση για την επιτυχία του καθορίζεται και από το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, τη χρήση υψηλής τεχνολογίας, τον σεβασμό προς τους πελάτες και την αγάπη για τον συγκεκριμένο κλάδο. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβληματισμού, το τεχνικό τμήμα παρέχει συνεχή υποστήριξη.


Ο 4TY.GR αναλαμβάνει την κατασκευή της ιστοσελίδας και τη διαφημιστική καμπάνια σας στα social media και την Google! Εμπιστευτείτε μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε χαμηλές τιμές!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου