Hot!

ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ GOOGLE!

Με την υπηρεσία Google My Business εμφανίζετε την επιχείρηση σας στους χάρτες της Google για να μπορεί εύκολα κάποιος να βρει τη διεύθυνση σας όταν είναι στο δρόμο.


Θέλετε να εμφανίζεστε σε ξεχωριστή θέση στις αναζητήσεις της Google με φωτογραφίες και χάρτη; Θέλετε να εμφανίζεται η επιχείρηση σας στους χάρτες της Google για να μπορεί εύκολα κάποιος να σας βρει όταν είναι στο δρόμο; Θέλετε να έχετε γενικά καλύτερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις της Google με λέξεις κλειδιά; Εάν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι ‘Ναι’, τότε αυτό που χρειάζεστε είναι η υπηρεσία Google My Business!


Με την συγκεκριμένη υπηρεσία μπορείτε να διαχειριστείτε τον τρόπο με τον οποίο θα εμφανίζονται τα αποτελέσματα για την επιχείρηση σας και φυσικά την κατοχυρώνετε στον χάρτη για να μπορούν να σας βρουν μέσω της εφαρμογής Google Maps.





Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει και η δυνατότητα να εμφανίζεται η επιχείρηση σας σε αναζητήσεις με λέξεις κλειδιά στην Google, παρουσιάζοντας τα στοιχεία μιας επιχείρησης, το στίγμα στο χάρτη και το ωράριο λειτουργίας. Έτσι μπορείτε να προβληθείτε με δυναμικό τρόπο και να έχετε μια ολοκληρωμένη προβολή στη Google για να δείτε άμεσα αποτελέσματα στις εισερχόμενες κλήσεις και τις πωλήσεις σας. Στις αναζητήσεις τους για σχετικά προϊόντα ή υπηρεσίες, δυνητικοί πελάτες μπορούν να βρεθούν “μπροστά” στην επιχείρηση σας με αρκετά οργανωμένο τρόπο.


Επίσης, δίνοντας το τηλέφωνο σας μπορεί κάποιος να κάνει άμεσα κλήση χωρίς να χρειαστεί να μπει σε κάποιον κατάλογο ή ιστοσελίδα. Δώστε τους την ευκαιρία να επικοινωνήσουν μαζί σας ή να μάθουν περισσότερα για εσάς με ένα μόνο κλικ. Η ίδια η Google επισημαίνει ότι οι επιχειρήσεις που εμφανίζονται με τον συγκεκριμένο τρόπο στις αναζητήσεις αυξάνουν σχεδόν στο διπλάσιο τις πιθανότητες να επικοινωνήσει κάποιος μαζί τους και να τους προτιμήσει σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές, αυξάνοντας σε σημαντικό βαθμό την αξιοπιστία τους καθώς και την κατάταξη στη Google. Ακόμα, μπορούν να γράφουν κριτικές για εσάς και να υπάρξει βαθμολογία για την επιχείρηση με μέγιστο τα 5 αστεράκια.


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες! https://www.4ty.gr/contact/el

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου