Hot!

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ!

Οι διαφημίσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπως Facebook, Twitter, Instagram αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό και ταυτόχρονα οικονομικό τρόπο διαφήμισης της εποχής μας. Η διαφήμιση απευθύνεται σε στοχευμένο κοινό που πιθανώς να ενδιαφέρεται για το προϊόν της διαφήμισης.

Ο 4ty.gr, μέσα από την πολύχρονη παρουσία του στο χώρο του διαδικτύου και την εμπειρία των εργαζόμενων στη παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών, έχει αναπτύξει μια σειρά από καινοτόμες στρατηγικές για Social Media Marketing που έχουν ως κύριο στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της προβαλλόμενης επιχείρησης στους χώρους που δραστηριοποιείται η πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου.


Δεν αρκεί η σελίδα μου στο Facebook; Χρειάζεται να προβώ σε πληρωμένη διαφήμιση στο συγκεκριμένο μέσο;

Τα social media έχουν ως κύριο στόχο το χτίσιμο σχέσεων με τους πελάτες. Δεν είναι κύριος στόχος τους οι πωλήσεις αλλά η ανάπτυξη καλών σχέσεων με τους πελάτες, ενισχύοντας έτσι το brand. Επίσης, ο αλγόριθμος του Facebook προβάλει τις αναρτήσεις σας σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των φίλων της σελίδας, κάτω από 10%. Άρα, η απήχηση των αναρτήσεων στη σελίδα είναι σχετικά μικρή. Οι διαφημίσεις στο Facebook έρχονται να ενισχύσουν την απήχηση και το κοινό της σελίδας σας για να ανακαλύψουν έτσι όλο και περισσότεροι τη σελίδα ή το site σας. Τα Facebook Ads είναι λοιπόν απαραίτητα για μεγαλύτερο αντίκτυπο.





Το κέρδος μιας επιχείρησης από το Facebook αφορά τη προσέλκυση νέων πελατών, τη γρήγορη προώθηση νέων προϊόντων, την άμεση επικοινωνία με τους πελάτες, την παρακολούθηση των αντιδράσεων όσον αφορά τα προϊόντα μιας επιχείρησης, και σίγουρα τα άμεσα έσοδα που θα αποκομίσουν.


Όσον αφορά τα Google ADS η Google προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε online καμπάνιες με πληρωμή, καταφέρνοντας έτσι ειδική θέση στην 1η σελίδα της Google με λέξεις κλειδιά. Αποτελούν μία εντυπωσιακή πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όσους γνωρίζουν να τη διαχειριστούν με σωστό τρόπο.


Οι νέοι πελάτες κάνοντας κλικ στη διαφήμιση, θα οδηγηθούν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ή ακόμα και σε κάποιο e-shop, φτάνοντας έτσι πολύ κοντά στην αγορά κάποιου προϊόντος. Οι νέοι πελάτες σηματοδοτούν αύξηση στην κερδοφορία της επιχείρησης. Μέσα σε μόνο λίγα λεπτά θα δείτε κίνηση στην ιστοσελίδα σας από υποψήφιους πελάτες.


Tip:

Τα βίντεο είναι ένα από τα trends της εποχής. Φροντίστε να δημιουργήσετε ένα βίντεο για την υπηρεσία ή την επιχείρησή σας για να δημιουργήσετε κάποιου είδους ντόρο. Δημιουργήστε ένα όμορφο βίντεο και ανεβάστε το τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στο Facebook! Δεν χρειάζεται κάτι πολύ ιδιαίτερο από άποψη τεχνολογίας και γραφικών αλλά το κείμενο που θα συνοδεύει την παρουσίαση του προϊόντος θα πρέπει να τραβήξει την προσοχή και να ιντριγκάρει! 


Οι διαφημίσεις στα social media προϋποθέτουν χρόνο, εμπειρία και γνώση για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, κυρίως όσον αφορά τις πιο εξελιγμένες δυνατότητες τους. Εμείς στον 4TY.GR αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε τη δική σας διαφημιστική καμπάνια στο Facebook και παράλληλα το δημιουργικό τμήμα μας θα ετοιμάσει τα banners που επιθυμείτε. Σε συνεργασία με εσάς θα ξεκαθαρίσουμε το προφίλ των μελών που θέλετε να προσεγγίσετε έτσι ώστε η διαφήμισή σας να ακόμα πιο αποτελεσματική. Επίσης, λόγω της εμπειρίας μας στο χώρο προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε πολύ καλά αποτελέσματα στο χαμηλότερο κόστος για εσάς.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου