Hot!

ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ BANNERS - ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ;

Τα διαφημιστικά banners αποτελούν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης μιας επιχείρησης, των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Απευθύνεται τόσο σε νέους πελάτες αλλά και σε ήδη υπάρχοντες ως υπενθύμιση ή για παρουσίαση κάποιου νέου προϊόντος/υπηρεσίας. Αποτελεί επίσης ένα ισχυρό μέσο ενδυνάμωσης της εταιρικής ταυτότητας (brand name), χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να κλικάρει κάποιος καθώς γίνεται παρουσίαση της επιχείρησης έτσι και αλλιώς. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν τα banners ως μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες τεχνικές διαφήμισης.


Τα banners είναι διαφημιστικά πλαίσια είτε στατικά είτε με κινούμενα γραφικά και αποτελούν τον συνηθέστερο τρόπο διαδικτυακής διαφήμισης. Τοποθετούνται σε διάφορες ιστοσελίδες με κύριο στόχο την προσέλκυση της προσοχής των επισκεπτών μιας σελίδας για να κάνουν κλικ και να μεταφερθούν στη σελίδα του διαφημιζόμενου. Μπορείτε να προβάλετε έτσι δυναμικά την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ακόμα και αν κάποιος δεν κάνει κλικ, για αυτό και θεωρούνται από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία του digital marketing. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας και προβάλλετε δυναμικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που επιθυμείτε.







Αφού κάνετε αίτημα για κατασκευή banner, έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας το γραφιστικό τμήμα του 4TY.GR για να συζητήσετε τί ακριβώς θέλετε να διαφημίσετε (π.χ. προϊόν ή ολόκληρη την επιχείρηση) και να συζητήσετε τα κείμενα. Στη συνέχεια, ετοιμάζεται το banner σας και σε συνεννόηση πραγματοποιούνται οι αλλαγές που επιθυμείτε. Αφού συμφωνηθεί το τελικό αποτέλεσμα και γίνει και η εξόφληση του ποσού, πλέον θα αρχίσει να προβάλλεται η διαφήμιση σας στις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες, για το χρονικό διάστημα του πακέτου που έχετε επιλέξει.


Διαθέτουμε διάφορα πακέτα για διαφήμιση με banners. Το κόστος διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του banner, το διάστημα που θέλετε να προβάλλετε τη διαφήμιση σας και τις σελίδες στις οποίες θα προβληθεί.


Είτε θέλετε να προβάλετε κάποιο νέο προϊόν/υπηρεσία είτε την επιχείρηση σας γενικότερα, ο 4TY.GR σας παρέχει δυναμικά κινούμενα γραφικά με το κατάλληλο κείμενο, για να προσελκύσετε την προσοχή των πελατών. Οι σελίδες στις οποίες εμφανίζονται τα banners σας έχουν χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά και σας παρέχουμε διάφορα πακέτα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο διαθέσιμο budget σας.



Θέλετε να αναδείξετε κάποια νέα υπηρεσία ή προϊόν; Οι διαφημίσεις με banner από τον 4ty.gr μπορούν να σας βοηθήσουν, δίνοντας την ελευθερία να πείτε ό,τι θέλετε, όχι μόνο με τη χρήση κειμένου, αλλά χρησιμοποιώντας φωτογραφίες & κινούμενα γραφικά.


Τα διαφημιστικά banners από τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδος 4TY.GR θα αυξήσουν σημαντικά το πελατολόγιο και τα κέρδη της επιχείρησης σας. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το banner που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση, επικοινωνήστε μαζί μας!



Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία των Banners. Πού μπορώ να απευθυνθώ;

Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2421181690

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου