Hot!

ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η σωστή προβολή ενός νέου προϊόντος αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την επιτυχημένη πορεία του. Για αυτό το λόγο θα πρέπει ο επιχειρηματίας να επιλέξει πολύ προσεκτικά τις ενέργειες προβολής του για να καταφέρει να επιτύχει τους στόχους του και να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας του.


Θέλετε να προωθήσετε το καινούριο σας προϊόν ή υπηρεσία αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε έτσι ώστε να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους πιο δυναμικούς τρόπους προβολής για να τα καταφέρετε!





Οι προωθήσεις πωλήσεων θα βοηθήσουν σημαντικά στο να δει περισσότερος κόσμος το προϊόν σας. Πρόκειται για τεχνικές που χρησιμοποιούνται με σκοπό να αυξηθούν άμεσα οι πωλήσεις. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται όλες οι εκπτώσεις, η δωρεάν αυξημένη ποσότητα, συσκευασίες δώρα, οι διαγωνισμοί, τα δείγματα και άλλα. Για παράδειγμα μπορείτε να το παρέχετε ως δώρο σε συσκευασία μαζί με κάποιο άλλο γνωστό σας προίόν. Μπορείτε ακόμα να παρέχετε δοκιμαστική χρήση σε κάποια υπηρεσία έτσι ώστε να σας γνωρίσει περισσότερος κόσμος κυρίως όταν είστε σίγουροι ότι η υπηρεσία ή το προϊόν σας θα αρέσει στο κοινό-στόχο σας!  


Μπορείτε ακόμα να λάβετε μέρος σε εκθέσεις ή διάφορες εκδηλώσεις σε τοπικό επίπεδο. Δώστε  ιδιαίτερη έμφαση στους λόγους που κάνουν το δικό σας προϊόν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό καθώς και στα οφέλη που μπορεί να παρέχει στους μελλοντικούς πελάτες σας.


Μπορείτε να κάνετε διαφήμιση στο Facebook και στο Instagram σε αρκετά στοχευμένο κοινό για μέγιστα αποτελέσματα σε σχετικά χαμηλό κόστος. Μπορείτε να διαφημίσετε μια ιστοσελίδα ή σελίδα στο Facebook ή e-shop και να αποκομίσετε άμεσα οφέλη. Αλλά και τα Google Adwords, η πληρωμένη διαφήμιση στη Google δηλαδή, μπορεί να εκτοξεύσει μια σελίδα στο internet, σε κοινό που πληκτρολογεί συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. 


Όσον αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να ανεβάζετε συνεχή posts στη σελίδα σας στο Facebook ή σε κάποιο άλλο μέσο όπως το Instagram καθώς και στην ιστοσελίδα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το λανσάρισμα του προϊόντος. Να κρατάτε συνεχώς ενήμερο το κοινό σας στα social media με τις τελευταίες εξελίξεις. Παροτρύνετε τους πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει το προϊόν σας να γράψουν κάτι για αυτό και την εμπειρία τους. Ανεβάστε επίσης διαγωνισμό στο Facebook ή στο Instagram για κάποια δώρα! Π.χ Διεκδικήστε να είστε εσείς ο τυχερός που θα δοκιμάσει πρώτος το νέο μας προϊόν!


Επικοινωνήστε με τον 4TY.GR και το έμπειρο προσωπικό μας που θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα για να επιλέξετε την καλύτερη μέθοδο σε κάθε περίπτωση για να προβάλετε το νέο σας προϊόν ή υπηρεσία. Είτε θέλετε να κατασκευάσετε ιστοσελίδα ή να κάνετε κάποια online διαφήμιση, o 4TY.GR παρέχει μια γκάμα υπηρεσιών για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου