Hot!

Εξαιρετική σχέση Ελλήνων με την τεχνολογία! Μαζικές αγορές Smartphones και άλλων συσκευών!

Oι Έλληνες φαίνεται ότι αγαπούν την τεχνολογία και οι αγορές smartphones και άλλων συσκευών τεχνολογίας έχουν παρουσιάσει αύξηση πωλήσεων παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας.


Η Samsung ανακοίνωσε τον ετήσιο τεχνο-οικονομικό δείκτη της, διεξάγοντας μια πλήρη μελέτη για τη σχέση των Ευρωπαίων πολιτών με την τεχνολογία με συμμετοχή 18 χωρών, περιλαμβάνοντας και την Ελλάδα.

Τόσο γενικότερα στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα φαίνεται πως υπάρχει η τάση προς τα «έξυπνα σπίτια» με πολλές συσκευές τεχνολογίας στο σπίτι για ψυχαγωγία, εργασία και εκπαίδευση. 19 συσκευές είναι ο μέσος αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών στο ελληνικό νοικοκυριό.

Τα smartphones χρησιμοποιούνται ευρέως για διάφορες εφαρμογές ψυχαγωγίας, παιχνίδια αλλά και για εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Η τηλεόραση παραμένει μία από τις αγαπημένες οικιακές συσκευές καθώς ο μέσος ημερήσιος χρόνος παρακολούθησης σχεδόν αγγίζει τις τρεις ώρες και μεγάλο ποσοστό Ελλήνων παρακολουθεί τηλεοπτικά προγράμματα μέσω διαδικτύου.

Το 99% των νοικοκυριών στην Ελλάδα διαθέτουν τουλάχιστον ένα κινητό τηλέφωνο. Τα κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούνται κυρίως για πρόσβαση στο email με ποσοστό 96%. Έπειτα, για αναζητήσεις μέσω μηχανών αναζήτησης σε ποσοστό 87% αλλά και για πρόσβαση στα social media με το ίδιο ποσοστό. 
Σχέση Ελλήνων και τεχνολογίας
Μεγάλη ζήτηση για smartphones στην Ελλάδα

Τα ποσοστά είναι σίγουρα εντυπωσιακά και δείχνουν πως οι Έλληνες είναι αρκετά εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Όλες αυτές οι αναζητήσεις και η πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν φυσικά πόσο απαραίτητη είναι για μια επιχείρηση η προσαρμογή των ενεργειών προβολής στο διαδίκτυο σε τέτοιες συσκευές, για πλήρη κάλυψη αυτού του συνεχώς αυξανόμενου κοινού. 


H 4ty αναλαμβάνει τη δημιουργία site και διαφημιστικών ενεργειών στο διαδίκτυο, πλήρως συμβατών με τις «έξυπνες» συσκευές έτσι ώστε να προβάλλεστε σε ένα μεγάλο εύρος δυνητικών πελατών. Η σωστή εμφάνιση της διαφήμισης σας σε αυτές τις συσκευές ελκύει την προσοχή των χρηστών και δεν τους απωθεί, όπως φυσικά θα έκανε η μη σωστή προβολή της σελίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου