Hot!

TIP ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΑΡΚΑ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - VISION BOARDS


Τα Vision Boards αποτελούν ένα εξαιρετικό τέχνασμα που πολλοί brand managers χρησιμοποιούν έτσι ώστε να οπτικοποιούν το πώς οραματίζονται την επιχείρηση τους στο μέλλον. 

 
Τα Vision Boards μπορούν να περιλαμβάνουν αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της επιχείρησης σας και ρητά που θα θέλατε να σας αντιπροσωπεύουν. Πρόκειται λοιπόν για ένα κολάζ φωτογραφιών και φράσεων. Εκφράστε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και οπτικοποιήστε τους με εικόνες και φράσεις. Αυτή η τεχνική εκφράζει μεγάλη δυναμικότητα!

Δείτε μερικές φράσεις-στόχους που θα μπορούσατε να συμπεριλάβετε!
  • Νο.1 στον κλάδο
  • Εξαιρετική ποιότητα σε χαμηλή τιμή
  • Ικανοποιημένοι εργαζόμενοι
  • Δυναμικό brand, εύκολα αναγνωρίσιμο
  • Θετική από στόμα σε στόμα επικοινωνία
  • Αυξημένες πωλήσεις 
Vision Boards - Προβολή του brand στο μέλλον
Vision Board - Οπτικοποίηση των μελλοντικών στόχων

Η δύναμη της εικόνας είναι πολύ ιδιαίτερη. Βλέποντας καθημερινά το vision board της μάρκας, επιχείρησης ή του προϊόντος σας, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε περισσότερο στους στόχους και να παραμείνετε προσηλωμένοι σε αυτούς. Νιώστε τώρα την ευτυχία και επιτυχία που θέλετε να αποκτήσετε στο μέλλον. Ο καθορισμός στόχων και η απεικόνιση τους αποτελούν τη Νο. 1 δύναμη της επιχείρησης για ένα επιτυχημένο μέλλον.
 
Τα Vision Boards αποτελούν ένα εξαιρετικό τέχνασμα για κάθε επαγγελματία έτσι ώστε να οπτικοποιεί τους στόχους του και να παραμένει προσηλωμένος σε αυτούς βλέποντας καθημερινά το ιδανικό αποτέλεσμα που επιθυμεί να επιτύχει.

Extra Tip: Τα vision boards αποτελούν επίσης ένα δυναμικό παράγοντα για προσωπική ανάπτυξη. Καθορίστε τους στόχους σας και καταγράψτε όλα αυτά που θέλετε να επιτύχετε σε προσωπικό επίπεδο μέσα στην επόμενη πενταετία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου