Hot!

Τρόποι προώθησης και προβολής ενός Site!



Έχετε έτοιμη τη δική σας ιστοσελίδα και επιθυμείτε να την προωθήσετε έτσι ώστε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το επιτύχετε:
Κατ’ αρχήν είναι πολύ σημαντικό να “περάσετε” το site σας στην επαγγελματική σας κάρτα έτσι ώστε να αρχίσουν να το μαθαίνουν όλο και περισσότερα άτομα. Αυτή είναι η πιο σημαντική ενέργεια που μπορείτε να κάνετε εκτός διαδικτύου. 

Τρόποι προώθησης της ιστοσελίδας σας!
Όσον αφορά το διαδίκτυο υπάρχουν πολλοί και οικονομικοί τρόποι για να προωθήσετε τη σελίδα σας. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει υποστήριξη SEO, δηλαδή βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης για να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σε υψηλή θέση με λέξεις κλειδιά. Σίγουρα μία καλή κατάταξη μπορεί να εκτοξεύσει την επισκεψιμότητα της σελίδας σας. 

Το Google AdWords αποτελεί επίσης ένα δυναμικό μέσο προώθησης με πληρωμή που επιτρέπει στη σελίδα να γίνει ανταγωνιστική με λέξεις κλειδιά και να εμφανίζεται σε ειδική θέση στη πρώτη σελίδα εμφάνισης αποτελεσμάτων της Google. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό τρόπο προώθησης μιας ιστοσελίδας, κυρίως όταν δεν παρουσιάζει καλή κατάταξη στις οργανικές αναζητήσεις. 

Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να προωθήσετε τη σελίδα σας στα social media. Εάν έχετε λογαριασμό Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube ή Blog μπορείτε να ανεβάζετε συχνά υλικό για διάφορες ενημερώσεις με συνδέσμους που οδηγούν στην ιστοσελίδα. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες των social media μπορούν να ενημερωθούν για τον ιστότοπο σας.

Ακόμα, δεν θα πρέπει να παραλείπονται και οι διαφημίσεις στα social media όπως στο Facebook, που εξασφαλίζουν τη διαφήμιση της ιστοσελίδας ή της επιχείρησης σας, δίνοντας σας το πλεονέκτημα της στόχευσης πολύ συγκεκριμένου κοινού που σας ενδιαφέρει. Αυτή η στόχευση αποτελεί το μεγαλύτερο προνόμιο αυτών των διαφημίσεων, καθώς είναι σίγουρο πως όσοι κλικάρουν τη διαφήμιση ενδιαφέρονται αρκετά για την ιστοσελίδα και την επιχείρηση. Αυτό το ενδιαφέρον μεταφράζεται φυσικά σε περισσότερες εγγραφές, συμπλήρωση στοιχείων, τηλεφωνικές κλήσεις και πωλήσεις.

Τα διαφημιστικά banners αποτελούν έναν ακόμα αποτελεσματικό τρόπο προώθησης μιας ιστοσελίδας. Τα banners είναι διαφημιστικά πλαίσια που παρουσιάζονται σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο με στόχο την προσέλκυση των χρηστών για να κάνουν κλικ και να οδηγηθούν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης. Αυτός ο τρόπος διαφήμισης έχει το πλεονέκτημα ότι το όνομα της επιχείρησης προβάλλεται συνεχώς ακόμα και αν δεν υπάρξει κλικ.

Τέλος, το email marketing αποτελεί έναν επιπλέον τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας στο internet. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας ολοσέλιδης διαφημιστικής μακέτας για την επιχείρηση σας, προβάλλοντας και τον ιστότοπο σας, η οποία αποστέλλεται σε λογαριασμούς email για να ενημερωθεί ένα ευρύ κοινό (Νewsletters).


Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR με μεγάλη εμπειρία στις υπηρεσίες διαδικτύου σας παρέχει όλες τις παραπάνω προωθητικές υπηρεσίες για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου