Hot!

Μάθετε τί είναι τo Google Adwords!


Θέλετε αποτελεσματική προβολή της επιχείρησης σας στην πρώτη σελίδα της Google; Η υπηρεσία AdWords της Google σας δίνει τη δυνατότητα να το επιτύχετε! Μάθετε περισσότερα για την πολυσυζητημένη υπηρεσία της Google.

Το Google AdWords προβάλλει τον ιστότοπο μιας επιχείρησης στην πρώτη σελίδα της Google με λέξεις κλειδιά, καταβάλλοντας κάποιο χρηματικό ποσό. Πρόκειται για πληρωμένη διαφήμιση λοιπόν του ιστότοπου σας με ξεχωριστή-ειδική θέση, όχι δηλαδή στα οργανικά αποτελέσματα χωρίς πληρωμή που εμφανίζει η Google. Επιλέγοντας τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά που είναι συναφείς με το περιεχόμενο του ιστότοπου, εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα της Google, αποκομίζοντας πολλά οφέλη.



Αυτή η πολύ καλή κατάταξη θα αυξήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα του site σας και μάλιστα σε στοχευμένο κοινό που ψάχνει ακριβώς αυτό που προσφέρει η επιχείρηση σας! Μπορείτε να απευθυνθείτε σε μια πολύ συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή για να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Κύριος στόχος δεν είναι τόσο το να σας δει πολύ μεγάλο κοινό αλλά να προσελκύσετε το κατάλληλο κοινό το οποίο θα επεξεργαστεί τη διαφήμιση σας (χρέωση-κλικ) και θα προβεί στη συνέχεια σε κάποια κερδοφόρα ενέργεια όπως κλήσεις, εγγραφή σε newsletter και αγορές. Το κόστος αυξάνεται μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμιση σας, άρα εφόσον δεν υπάρχει αλληλεπίδραση με τη διαφήμιση σας δεν υπάρχει χρέωση. Ακόμα, μπορείτε να καθορίσετε συγκεκριμένο ποσό χρέωσης έτσι ώστε να ρυθμίζετε τις χρεώσεις για να μην υπερχρεωθείτε.

Φυσικά η Google σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε συνεχώς την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης, προβάλλοντας πολύ εξειδικευμένα στατιστικά επισκεψιμότητας ακόμα και για τις λέξεις-κλειδιά. Τσεκάρετε συνεχώς τα αποτελέσματα για να δείτε κατά πόσο αποδίδει η διαφήμιση σας. Όσον αφορά την καλή κατάταξη, εξαρτάται από διάφορα χαρακτηριστικά που καθορίζουν τον δείκτη ποιότητας της διαφήμισης όπως οι σωστές λέξεις-κλειδιά, η υψηλή συσχέτιση της διαφήμισης με τον ιστότοπο και ο πολύ καλός ιστότοπος τόσο τεχνικά όσο και από άποψη περιεχομένου. Όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης ποιότητας, τόσο χαμηλότερο θα είναι το κόστος που θα χρειαστεί για τη διαφήμιση σας για αυτό και θα πρέπει η συγκεκριμένη διαφήμιση να γίνει από επαγγελματίες στη διαδικτυακή διαφήμιση.

Η διαφήμιση αποτελείται από 3 βασικά τμήματα: α) τον τίτλο που θα προσελκύσει κυρίως τους στοχευμένους επισκέπτες, β) το URL – τη διεύθυνση δηλαδή της ιστοσελίδας στην οποία οδηγεί η διαφήμιση και γ) το κείμενο που επεξηγεί καλύτερα τα προϊόντα/υπηρεσίες της επιχείρησης. Επίσης, μπορείτε να κάνετε έρευνα με συγκεκριμένα εργαλεία που διατίθενται από την υπηρεσία Adwords έτσι ώστε να επιλέξετε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά για τη διαφήμιση σας.

Διαφημιστείτε στη 1η σελίδα της Google με τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε και αυξήστε κατακόρυφα την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου