Hot!

Διαφημιστικά πλαίσια – Banners από τον 4TY.GR - Δείτε τα πλεονεκτήματα των banners μας!

Τα banners είναι διαφημιστικά πλαίσια στο διαδίκτυο που διαφημίζουν μια επιχείρηση και τα προϊόντα της. Παρουσιάζονται σε διάφορες ιστοσελίδες στο internet και όταν κάποιος κάνει κλικ στο πλαίσιο τους, μεταφέρεται στη διαφημιζόμενη ιστοσελίδα. Είναι κατανοητό ότι με τα banners ενισχύεται το όνομα της επιχείρησης γιατί η επωνυμία και τα άλλα στοιχεία της διαφημιστικής ενέργειας προβάλλονται έτσι και αλλιώς, ακόμα και αν κάποιος δεν κάνει κλικ στη διαφήμιση. Τα banners διαθέτουν πολλά πλεονεκτήματα. Δείτε παρακάτω τους σημαντικότερους λόγους για να διαφημιστείτε με banner από τον 4TY.GR!



O 4TY.GR παρέχει πολύ καλά αποτελέσματα για την προώθηση της ιστοσελίδας και της επιχείρησης σας. Μπορείτε έτσι να διευρύνετε αρκετά το κοινό σας μέσω του διαδικτύου. Έχει αποδειχτεί ότι τα banners αποτελούν ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ενίσχυση τόσο της ιστοσελίδας όσο και του brand name – φήμης μιας επιχείρησης. Βρείτε λοιπόν άμεσα τους νέους πελάτες που χρειάζεστε!

Το δημιουργικό τμήμα δίνει έμφαση στο αισθητικό κομμάτι, παρέχοντας στους πελάτες διαφημιστικά πλαίσια υψηλής αισθητικής και τελευταίας τεχνολογίας, για εντυπωσιασμό και την κατάλληλη προβολή της δουλειάς σας. Ακόμα και αν κάποιος δεν κάνει κλικ στη διαφήμιση σας, σίγουρα θα έχει εντοπίσει την επωνυμία σας και θα έχετε καταφέρει μια σημαντική προώθηση.

Τα κινούμενα πλαίσια που δημιουργούμε για εσάς είναι διαδραστικά (κινούμενα) με κείμενο και φωτογραφίες. Έπειτα από συνεννόηση με τους πελάτες μας, συλλέγουμε το καλύτερο υλικό για τη διαφήμιση σας. Δίνεται επίσης ιδιαίτερη βαρύτητα στο κείμενο έτσι ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες για περισσότερα κλικ, προσελκύοντας την προσοχή των χρηστών. 






Τα banners διαφημίζονται σε μια πληθώρα από ιστοσελίδες, έτσι ώστε να καταφέρουμε την προβολή τους σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό. Εμφανίζονται στις σελίδες του 4ty.gr, στο 4tyshop, στις 4ty αγγελίες και στην ιστοσελίδα aw-hotel.com (προβολή καταλυμάτων). Πρόκειται για σελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα σε καθημερινή βάση, για αυτό και εξασφαλίζουμε έκθεση σε μεγάλο κοινό στους διαφημιζόμενους μας. Προσπαθούμε επίσης να επιτυγχάνουμε στοχευμένη προώθηση για καλύτερες αποδόσεις.


To κόστος είναι αρκετά χαμηλό και ανταγωνιστικό. Η τιμή της προβολής είναι γνωστή εξαρχής ανάλογα με τη διάρκεια προβολής, σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που χρεώνουν ανά κλικ, αυξάνοντας σε υψηλά επίπεδα το τελικό ποσό πληρωμής (δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις). Με αυτόν τον τρόπο, δεν έχετε το άγχος των κλικ και αν πραγματοποιούνται από άτομα που όντως νοιάζονται για τα προϊόντα/υπηρεσίες και αν θα προβούν σε κάποια κερδοφόρα ενέργεια για την επιχείρηση σας (τηλεφώνημα, αγορά, εγγραφή σε newsletter).  Μπορείτε λοιπόν να επιτυγχάνετε μεγάλη αναγνωρισιμότητα χωρίς να επηρεάζεται η τιμή από τον αριθμό των κλικ στη διαφήμιση σας.



Προωθούμε αποδοτικά την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας! Ακούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε πελάτη ανάλογα με το τί ακριβώς θέλει να διαφημίσει και να επιτύχει, προσαρμόζοντας ανάλογα τις ενέργειες μας. Είμαστε εκεί για να προωθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ό,τι χρειάζεστε!

Τα πλεονεκτήματα των banners είναι πολλά. Προωθήστε την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με ελκυστικό και αποδοτικό τρόπο με ένα κινούμενο banner. Ακόμα το σκέφτεστε;



Εμπιστευτείτε τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδος 4TY.GR για την προώθηση της δουλειάς σας! Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά ή με emailhttp://www.4ty.gr/index.php?p=contact

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου