Hot!

H φετινή μόδα στα γυναικεία και αντρικά μαγιό! Επιλέξτε το ιδανικό μαγιό!

Εσείς επιλέξατε το μαγιό σας για τις φετινές εξορμήσεις σας στην παραλία; Δείτε τη μόδα στα μαγιό για το 2016 και συνδυάστε στυλ με άνεση γιατί το να νιώθετε άνετα σίγουρα αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο για τα μαγιό! Διαλέξτε ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία ανάλογα με τις προτιμήσεις σας!

Γυναικεία μαγιό:

Φέτος το καλοκαίρι είναι στη μόδα τα γυναικεία μαγιό με δαντέλα και πλεκτές λεπτομέρειες (Crochet). Τα συγκεκριμένα μαγιό προσδίδουν ωραίο στυλ μαζί με ένα ιδιαίτερο ύφος που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν. Μην φοβηθείτε να φορέσετε μαγιό με έντονα χρώματα και σχέδια, ώστε να ανεβάσετε τη διάθεση με μια πιο προκλητική εμφάνιση. Φέτος κυκλοφορούν πολλά έντονα σχέδια για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Εάν προτιμάτε μαγιό-σλιπ επιλέξτε έντονα χρώματα με πλεκτές λεπτομέρειες. Θα βρείτε επίσης σλιπ με ελαστικά κορδόνια και κρίκους που θα προσδώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στην εμφάνιση σας.

Όσον αφορά τα ολόσωμα μαγιό, θα εντοπίσετε διάφορα στυλ που έχουν αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια, τα οποία θα αναδείξουν το γυναικείο σώμα για να αισθανθείτε άνετα με την εμφάνιση σας, δείχνοντας τον καλύτερο σας εαυτό. Είτε έχετε κάποια περιττά κιλά είτε είστε πολύ αδύνατη, κάνοντας την σωστή επιλογή θα κρύψετε καλά τις “ατέλειες” του σώματος σας. Και στα ολόσωμα μαγιό η δαντέλα φέτος παίζει σημαντικό ρόλο. Προτίμησε έντονα χρώματα και floral σχέδια που είναι φέτος στη μόδα.

Κυκλοφορούν κομμάτια με βαθύ ντεκολτέ που δένονται στον λαιμό χιαστί αφήνοντας ακάλυπτα μόνο τα πλαϊνά σημεία του σώματος σας και λίγα από την κοιλιά. Τα one-piece μαγιό έχουν εγκοπές για αυτό και αποκαλύπτουν λίγα σημεία του σώματος. Επίσης, οι γυναίκες με έντονη περιφέρεια μπορούν να επιλέξουν μαγιό σαν φούστα στο κάτω μέρος για να την καλύψουν.

Tips για να βρείτε το ιδανικό μαγιό:

Εάν έχετε περιττά κιλά προτιμήστε ολόσωμα ή ψηλόμεσα μαγιό για να κρύψετε τις ατέλειες.

Για σωματότυπους αχλαδιού διαλέξτε τανκίνι, μονοκίνι ή ολόσωμα μαγιό με έντονα prints στο πάνω μέρος και σκούρο χρώμα χωρίς σχέδια στο κάτω.

Για όσες φορούν μεγαλύτερα μεγέθη, μη διστάσετε να προτιμήσετε έντονα χρώματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Αισθανθείτε όμορφα με το μαγιό σας και θα το καταλάβουν αυτό και όλοι οι άλλοι.



Αντρικά Μαγιό:

Και φέτος τα μαγιό σορτς ή βερμούδες είναι στη μόδα. Προτιμήστε είτε μονόχρωμα σε σκούρα χρώματα για τους πιο συντηρητικούς είτε έντονα που είναι και στην μόδα για φέτος. Κυκλοφορούν πολλά εκκεντρικά μαγιό με έντονα σχέδια και παραστάσεις που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν στην παραλία για τους πιο τολμηρούς.

Ακόμα, μπορείτε να φορέσετε μαγιό με περισσότερα από ένα χρώματα ή και floral για να αναδείξετε ένα πιο cool στυλ στην παραλία. 

Επίσης, πολλές φετινές συλλογές έχουν παρουσιάσει και στρατιωτικά μαγιό που όπως φαίνεται επανέρχονται και πάλι στην μόδα. 

Σε περίπτωση που επιλέξετε μαγιό σλιπ, προτιμήστε καλύτερα μονόχρωμα μαγιό.  


Επιλέξτε κάποιο κατάστημα με εσώρουχα-μαγιό από τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδας 4TY.GR.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου