Hot!

Ανανέωση του προσωπικού σας χώρου! Κάντε αλλαγές στο σπίτι σας και αλλάξτε τη διάθεση σας!

Χρειάζεστε κάποια μικρή ανανέωση στη ζωή σας; Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να προβείτε στην αναδιαμόρφωση του σπιτιού σας! Επιλέξτε κάποιο κατάστημα με είδη διακόσμησης ή έπιπλα από τον οδηγό μας για τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας-τιμής!

Εσείς προτιμάτε μοντέρνα έπιπλα ή θέλετε κάποια συλλεκτικά έπιπλα-αντίκες για να διακοσμήσουν το χώρο σας;  Όποιο και αν είναι το γούστο σας μπορείτε να διαμορφώσετε τον προσωπικό σας χώρο εύκολα και οικονομικά! Αλλάξτε άμεσα το σπίτι και τη διάθεση σας!


Για το υπνοδωμάτιο σας επιλέξτε τα χρώματα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και ήρεμα. Πρόκειται για τον πιο ιδιαίτερο χώρο που μπορεί να σας χαλαρώσει λίγο πριν κοιμηθείτε. Έτσι, χρειάζεστε ζεστά, γήινα χρώματα και όμορφα είδη διακόσμησης που θα σας κάνουν να νιώθετε έντονη ασφάλεια.


Στο σαλόνι, πολλοί προτιμούν ψυχρά χρώματα και μοντέρνα έπιπλα προσδίδοντας του ένα σύγχρονο στυλ. Εάν όμως είστε λάτρης της ζεστής ατμόσφαιρας του σπιτιού, τότε προτιμήστε γήινα χρώματα και ξύλινα έπιπλα. Διάφορα κεριά και βαζάκια από κάποιο κατάστημα με είδη διακόσμησης ή είδη δώρων θα δώσουν μία ευχάριστη νότα στο καθιστικό σας. Ακόμα και μία τέτοια μικρή αλλαγή θα σας κάνει να αλλάξετε τελείως διάθεση. Οι πίνακες επίσης μπορούν να ντύσουν όμορφα τους τοίχους σας, για χρώμα και υψηλή αισθητική. Τέλος, μπορείτε να αγοράσετε και κάποιο ηλεκτρονικό είδος όπως τηλεόραση! 

Ακόμα και ο φωτισμός μπορεί να αλλάξει σημαντικά έναν χώρο. Επέλεξε φωτιστικά ανάλογα με τη νέα ατμόσφαιρα που θες να προσδώσεις σε κάθε δωμάτιο και θα δεις μεγάλη διαφορά στην ατμόσφαιρα του χώρου σας.

 
Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει μπορείτε να προσδώσετε έναν καλοκαιρινό αέρα στο μπάνιο σας με διάφορα είδη διακόσμησης. Διακοσμήστε με κοχύλια και πέτρες το μπάνιο σας, μία όμορφη καλοκαιρινή κουρτίνα μπάνιου και πετσέτες σε ανοιχτά χρώματα. Επιλέξτε αποσμητικό χώρου και σαπούνι χεριών με καλοκαιρινά αρώματα για να ολοκληρώσετε την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.


Εάν έχετε κήπο ή μια μεγάλη βεράντα σίγουρα είστε από τους τυχερούς! Τώρα που ανοίγει ο καιρός σιγά σιγά είναι η κατάλληλη περίοδος για να διαμορφώσετε τους χώρους αυτούς με πολύ πράσινο χρώμα. Γλάστρες και ειδικά έπιπλα κήπου θα αναδείξουν την ομορφιά του σπιτιού σας. Εάν έχετε αρκετό χώρο, πέρα από το σαλόνι που θα διακοσμήσετε, τολμήστε να αγοράσετε και barbeque για όμορφες καλοκαιρινές βραδιές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εάν θέλεις επαγγελματικό αποτέλεσμα μη  διστάσεις να επικοινωνήσεις με κάποιον διακοσμητή εσωτερικού χώρου για να σου δώσει τις κατάλληλες προτάσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Extra Τip από επαγγελματίες: Μην το παρακάνεις με υπερβολές! Προσπάθησε να υπάρχει ένα – το πολύ δύο ιδιαίτερα στοιχεία που να τραβούν την προσοχή σε κάθε δωμάτιο. Ακολούθησε λοιπόν minimal στυλ με μια-δυο ιδιαίτερες πινελιές έτσι ώστε να μην κουράζουν τους επισκέπτες και πάνω από όλα εσάς. Εάν τώρα είστε λάτρης των ιδιαίτερων στοιχείων μέσα στο σπίτι τότε δικαιούστε να αυξήσετε το συγκεκριμένο όριο. 

Οποιαδήποτε αλλαγή στο σπίτι σας, ακόμα και η πιο μικρή μπορεί να σας φτιάξει το κέφι, για αυτό μην διστάζετε να κάνετε συχνές αλλαγές στο χώρο σας ανάλογα και με την εποχή ή τις γιορτές μέσα στο χρόνο. Το σπίτι σας είναι ο πιο οικείος χώρος σας! Για αυτό διαμορφώστε τον όπως επιθυμείτε, για να νιώθετε μέσα την ασφάλεια και γαλήνη που χρειάζεστε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι το σπίτι μας, εκφράζει την προσωπικότητα μας. Μην ακολουθείτε τη μόδα αλλά το ένστικτο σας! Επιλέξτε έπιπλα και είδη διακόσμησης που πραγματικά σας εκφράζουν καλύτερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου