Hot!

Διαφημιστική Μακέτα από τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδος 4TY.GR - Newsletter!

Η μαζική αποστολή ενός μηνύματος σε λογαριασμούς email αποτελεί τον πρώτο τρόπο διαφήμισης στο διαδίκτυο. Από τότε βέβαια τα μηνύματα αυτά έχουν εξελιχθεί αρκετά, με εντυπωσιακά γραφικά και κείμενο έτσι ώστε να δημιουργείται η σωστή εντύπωση για την εικόνα του προϊόντος / υπηρεσίας σε όσους λαμβάνουν το μήνυμα . Προωθήστε τώρα την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία των Newsletters από τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδος 4TY.GR!




















Η υπηρεσία της μαζικής αποστολής emails δεν ενδείκνυται μόνο για τη γνωστοποίηση της επιχείρησης σας σε νέο κοινό. Αντίθετα, αποτελεί κατάλληλο μέσο και για να υπενθυμίσετε την επιχείρηση σας ή κάποιο προϊόν στους ήδη υπάρχοντες πελάτες ώστε να προβούν και πάλι στην αγορά του προϊόντος σας.

Με την υπηρεσία 4tyNews αποστέλλουμε το ενημερωτικό μήνυμα – δελτίο σας σε περισσότερους από 28.000 λογαριασμούς email, χρήστες οι οποίοι έχουν αποδεχτεί την αποστολή τέτοιου είδους μηνυμάτων. Έτσι, το μήνυμα σας φτάνει απευθείας στους δυνητικούς σας πελάτες χωρίς να χρειάζεται να κουραστούν οι ίδιοι για να σας βρουν. Αυξήστε λοιπόν σημαντικά τη δημοτικότητα της επιχείρησης και της ιστοσελίδας σας και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος. Η τακτική αποστολή newsletter είναι απαραίτητη για τη δημοτικότητα σας αλλά και για να ενημερώνετε τους πελάτες σας για ό,τι καινούριο έχει να παρουσιάσει η επιχείρηση σας! 

 

















Το γραφιστικό τμήμα του 4TY.GR αναλαμβάνει το σχεδιασμό της μακέτας σας, μελετώντας πρώτα προσεκτικά το υλικό το οποίο έχετε αποστείλει. Φροντίζουμε η μακέτα σας να είναι εντυπωσιακή από άποψη γραφικών αλλά και κειμένου έτσι ώστε να προσελκύσει την προσοχή των πελατών και να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας. Έπειτα, αποστέλλουμε τη μακέτα σας σε πάνω από 28.000 email, αποκτώντας λοιπόν πρόσβαση σε ευρύ κοινό. Έτσι, μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε από την υπηρεσία του Newsletter!

Αποκτήστε τώρα τη δική σας διαφημιστική μακέτα και πρόσβαση σε πάνω από 28.000 λογαριασμούς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου