Hot!

Βρες αυτό που θες... στην τιμή που το θες! – to-thelo.gr

Είσαι επιχειρηματίας και ψάχνεις να βρεις νέους πελάτες; Είσαι καταναλωτής και ψάχνεις να βρεις κάποιο προϊόν ή υπηρεσία σε χαμηλή τιμή; Τότε η ιστοσελίδα www.to-thelo.gr είναι η λύση! Η νέα δωρεάν υπηρεσία από τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδος προσφέρει απίστευτα πλεονεκτήματα σε επιχειρηματίες και καταναλωτές... και το πιο σημαντικό; Είναι εντελώς δωρεάν!
 
Εάν αναζητάς για κάποια καλή προσφορά μπορείς απλά να περιγράψεις αναλυτικά αυτό που χρειάζεσαι στο πεδίο “Τι ψάχνετε;” και να ανεβάσεις και φωτογραφίες οι οποίες αντικατοπτρίζουν πλήρως αυτό που ψάχνεις. Μετά επέλεξε την κατηγορία ή κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να σας αποσταλθούν οι προσφορές. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από την επικοινωνία με τηλέφωνο ή κινητό, email ή fax. Τώρα πάτησε αποστολή και αυτό ήταν όλο. Κάθισε αναπαυτικά ή επέστρεψε στις υποχρεώσεις σου και πολύ σύντομα κάποιος επιχειρηματίας – μέλος του 4TY.GR θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σου δώσει την προσφορά του.

Κάθε επιχειρηματίας – μέλος του 4TY.GR δικαιούται τη δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία to-thelo.gr (για ένα χρόνο). Με αυτόν τον τρόπο σας έρχεται ειδοποίηση όταν κάποιος αναζητάει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρετε και μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί του για να του προτείνετε την προσφορά σας. Έτσι, μπορείτε να αυξήσετε εύκολα και γρήγορα το πελατολόγιο σας ώστε να καταφέρετε αύξηση των πωλήσεων και των εσόδων σας! Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας για να λαμβάνετε τα αιτήματα των πελατών εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. 

Ποτέ ξανά η εύρεση νέων πελατών για τους επιχειρηματίες αλλά και η αναζήτηση νέων προσφορών για τους καταναλωτές δεν υπήρξαν πιο εύκολα!

To-thelo.gr! Η νέα υπηρεσία που διευκολύνει τις αγοραπωλησίες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου