Hot!

Ιστοσελίδες για κινητά και tablet από τον 4TY.GR!

Οι ιστοσελίδες αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε επιχειρηματία ακόμα και για μικρές επιχειρήσεις για σωστή προβολή των προϊόντων/υπηρεσιών. Είναι ουσιαστικά η επίσημη παρουσία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο για αυτό και αυξάνει την αξιοπιστία της. Αναλαμβάνει την πληροφόρηση του κοινού αλλά και την παρότρυνση για επικοινωνία ή αγορά προϊόντων. Ακόμα, μια ιστοσελίδα είναι χρήσιμη για τον επιχειρηματία καθώς του δίνει τη δυνατότητα να έχει άμεσο διάλογο με δυνητικούς και υπάρχοντες πελάτες αλλά και να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κοινού το οποίο προτιμά τα προϊόντα/υπηρεσίες του.

 

Τα site που δημιουργεί ο 4TY.GR προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ένας πελάτης για την επιχείρηση με κείμενο, φωτογραφίες και οπτικό υλικό που προσελκύει την προσοχή των επισκεπτών. Επίσης, παρέχουμε πολύ καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις κλειδιά, που είναι απαραίτητο για την αποτελεσματικότητα κάθε site.

Εξασφαλίζουμε sites που προσαρμόζονται σε κινητά και tablet καθώς συνεχώς αυξάνεται το ποσοστό των χρηστών με πρόσβαση στο διαδίκτυο από τέτοιες συσκευές. Έτσι, η προσαρμογή ενός site σε αυτές τις συσκευές είναι απαραίτητη τόσο για τη σωστή εμφάνιση της αλλά και για να εξασφαλίζεται η υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης όταν πραγματοποιείται αναζήτηση από αυτές. Ο 4ty.gr παρέχει τρία διαφορετικά προγράμματα νέων δυναμικών site για να επιλέξει κάθε επιχειρηματίας το πρόγραμμα που του ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα. 

Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR ακολουθεί τις εξελίξεις και προσφέρει συνεχώς νέες υπηρεσίες για όλους εσάς! Αποκτήστε ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία και υπηρεσίες με τον αποδοτικότερο τρόπο για την προβολή σας και την εξασφάλιση υψηλής θέσης στις μηχανές αναζήτησης. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαιτέρως επαγγελματικό για αυτό μπορείτε να εμπιστευτείτε το επίσημο site της επιχείρησης σας σε εμάς!



Δυνατότητες Ιστοσελίδας:

> Προσωπική διεύθυνση domain name 
> Βελτιστοποίηση στο site ως προς Google (SEO)
> Προσωπικός σχεδιασμός ιστοσελίδας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης
> Ανανεώσεις περιεχομένου
> Στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδα σας για να έχετε μία πλήρη εικόνα της αποδοτικότητας της ιστοσελίδας σας
> Δημιουργία email accounts
+ Σύνδεση με social media (facebook, twitter, google plus, linkedin youtube, blogger, instagram, pinterest)

Παρέχουμε τη δυνατότητα ακόμα και για απεριόριστες σελίδες, φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία pdf, τα οποία είναι χρήσιμα για τις μεγαλύτερες εταιρίες!

ΔΩΡΟ! Η εγγραφή της επιχείρησης σας στον κατάλογο επιχειρήσεων και η προβολή της στο χάρτη του επαγγελματικού μας οδηγού www.4ty.gr

Μοναδική υποχρέωση δική σας είναι η ετησία συνδρομή χωρίς κρυφές χρεώσεις στο μέλλον καθώς στη συνδρομή περιλαμβάνεται η συνεχής προσαρμογή στις νέες εκδόσεις έτσι ώστε να έχετε ιστοσελίδα τελευταίας τεχνολογίας όσα χρόνια και αν περάσουν.

Με τις νέες τιμές μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας σελίδα τελευταίας τεχνολογίας με πλήρη προσαρμογή σε κινητά και tablets για καλή κατάταξη και στις αναζητήσεις από τέτοιου είδους συσκευές! Ποτέ ξανά η δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων δεν υπήρξε τόσο προσιτή!

Δηλώστε τώρα ενδιαφέρον!


Παραδείγματα Πελατών:
 

4TY.GR! Η Επιχείρηση σας... στο επίκεντρο του ίντερνετ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου