Hot!

Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας;

Όποιο και αν είναι το μέγεθος της επιχείρησης σου σίγουρα θα έχεις σκεφτεί κάποια στιγμή τη δημιουργία ιστοσελίδας έτσι ώστε να την προωθήσεις αποτελεσματικά στο διαδίκτυο. Η αλήθεια είναι ότι ένα site μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο σε κάθε επιχειρηματία καθώς οι περισσότεροι πλέον αναζητούν επιχειρηματίες στο διαδίκτυο.  Έτσι, η δυναμική παρουσία της επιχείρησης σας με site θα συμβάλλει σημαντικά στην αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας
 
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας ιστοσελίδας;

Μία ιστοσελίδα με καλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης σίγουρα μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αναγνωρισιμότητα σας και φυσικά το πελατολόγιο σας. Με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ εύκολο να προσεγγίσετε νέους πελάτες. Μάλιστα, η δημιουργία ενός φιλικού και εύχρηστου site θα βοηθήσει σημαντικά όσους ενδιαφέρονται να μάθουν λεπτομέρειες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Επίσης, ένας ιστότοπος αυξάνει αυτόματα και την αξιοπιστία της επιχείρησης για τους δυνητικούς πελάτες σας. Σκεφτείτε τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει τόσο στην αγορά όσο και στο διαδίκτυο. Οι πελάτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από ένα εύρος επαγγελματιών για αυτό και το site θα τους βοηθήσει να μάθουν περισσότερα για εσάς και να σας εμπιστευτούν για τις αγορές τους. Τα sites δεν είναι μόνο χρήσιμα για προσέλκυση νέων πελατών αλλά και για την ενημέρωση και διατήρηση του ήδη υπάρχοντος πελατολογίου. Τέλος, με μια ιστοσελίδα μπορείτε να έχετε εύκολη και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σας προσφέροντας τους χρήσιμες πληροφορίες.












Γιατί να επιλέξω τον 4ty.gr;

Ο 4TY.GR έχει πλέον προβεί στη δημιουργία ιστοσελίδων νέας γενιάς παρέχοντας απίστευτα πλεονεκτήματα σε όλους εσάς που θέλετε να αποκτήσετε τη δική σας ιστοσελίδα και μάλιστα σε προσιτή τιμή. Καταρχήν, η ιστοσελίδα σας θα έχει καλή κατάταξη με λέξεις κλειδιά όχι μόνο στους υπολογιστές αλλά και στις αναζητήσεις από κινητά και tablets, καθώς προσαρμόζεται σωστά σε αυτές τις συσκευές. Το έμπειρο προσωπικό μας διαμορφώνει κατάλληλα και το κείμενο για να προσελκύσει την προσοχή των επισκεπτών αλλά και των μηχανών αναζήτησης για καλύτερα αποτελέσματα. Σας δίνουμε τη δυνατότητα επίσης για προσθήκη πλούσιου υλικού όπως βίντεο, φωτογραφίες, προσφορές σε μορφή κουπονιού, αρχεία pdf, ότι ακριβώς χρειάζεται ένα σύγχρονο site για την καλύτερη προβολή μιας επιχείρησης. Έχετε επίσης πρόσβαση σε στατιστικά επισκεψιμότητας με πλήρη ανάλυση και δικούς σας κωδικούς πρόσβασης έτσι ώστε να γνωρίζετε την πλήρη αποδοτικότητα της ιστοσελίδας.

Δραστηριοποιείστε και στο εξωτερικό; Σας παρέχουμε τη δυνατότητα για μετάφραση των κειμένων και σε περισσότερες από μία ξένες γλώσσες για τις δραστηριότητες σας. Υπάρχει άμεση σύνδεση με τις σελίδες σας στα social media και με δυνατότητα άμεσης επαφής του επισκέπτη μαζί σας με ένα απλό μήνυμα στο Facebook. Και μην ξεχνάτε ότι στην ετήσια συνδρομή περιλαμβάνεται η συνεχής προσαρμογή στις νέες εκδόσεις, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε συνεχώς site τελευταίας τεχνολογίας χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Εάν δεν είστε ήδη πελάτης σας κάνουμε δώρο τη καταχώρηση της επιχείρησης σας στον οδηγό μας με προβολή στον χάρτη της Ελλάδας.

Μια ιστοσελίδα είναι απαραίτητη για κάθε επιχειρηματία καθώς έχει να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα! Ο 4ty.gr σας προσφέρει ακόμα περισσότερα για να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή! Και στις νέες χαμηλές τιμές μας είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αποκτήσετε τη δική σας σελίδα. Μήπως ήρθε η ώρα; Τηλεφωνήστε μας στο 2421181690 – 2421181026 ή στείλτε μας inbox στο Facebook για να ενημερωθείτε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου