Hot!

Προτάσεις για να περάσετε όμορφα τα φετινά Χριστούγεννα!

Φέτος τις γιορτές ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων κάνοντας κάτι διαφορετικό από τις άλλες χρονιές! Τα Χριστούγεννα αποτελούν αναμφισβήτητα μια από τις πιο χαρούμενες γιορτές του χρόνου, γεμάτα λάμψη, χαρά και αισιοδοξία περιμένοντας ο καινούριος χρόνος να είναι και καλύτερος. Φέτος, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό και εκπλήξτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και φυσικά τον εαυτό σας που χρειάζεται τη θαλπωρή και την ξεκούραση των γιορτών. Δεν χρειάζονται ακριβά δώρα και υλικά αγαθά αλλά να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις με τα άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποιες προτάσεις έτσι ώστε να σας μείνουν τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα!

- Κάντε ένα όμορφο δώρο το οποίο θα δημιουργήσετε εσείς για τα πρόσωπα που αγαπάτε. Μπορεί να είναι κάτι απλό όπως μια δημιουργία από χαρτόνι, μία ωραία Χριστουγεννιάτικη ζωγραφιά ή ζωγραφιά πάνω σε ένα Χριστουγεννιάτικο στολίδι δίνοντας μια δική σας ξεχωριστή νότα στο δώρο. Συνοδεύστε το με μια όμορφη κάρτα εκφράζοντας γλυκά τα συναισθήματα σας χωρίς υπερβολές. Πείτε απλά αυτά που νιώθετε!

- Ετοιμάστε τα φετινά γλυκά μαζί με τα παιδιά σας. Απλά και μόνο η αίσθηση ότι βοηθάνε στην κουζίνα αλλά και η επαφή που έχετε μαζί τους για αυτό το χρονικό διάστημα, θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας δέσει ακόμα πιο πολύ. Τα παιδιά χαίρονται αυτές τις στιγμές και μην σας νοιάζει μετά για το εάν θα επικρατήσει χάος στην κουζίνα. :)

- Για τη βραδινή σας έξοδο επιλέξτε κάτι διαφορετικό. Βγείτε κάπου διαφορετικά σε σχέση με αυτά που συνήθως κάνατε τις προηγούμενες χρονιές. Προτιμήστε διαφορετική παρέα ή πάτε σε κάποιο άλλο μέρος, όχι μόνο από άποψη μαγαζιού αλλά επιλέγοντας και τελείως διαφορετικό είδος διασκέδασης. Ακόμα, μπορείτε να φύγετε για ένα διήμερο ή και για μία μονοήμερη εκδρομή που θα σας φέρει πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάτε!

- Δείτε μαζί με τα παιδιά σας όμορφα Χριστουγεννιάτικα παιδικά και ταινίες και αφιερώστε χρόνο μαζί τους παίζοντας κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι. Πρόκειται για ποιοτικό χρόνο που τα παιδιά σας σίγουρα θα εκτιμήσουν. Τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη περίοδος για να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στα παιδιά σας, κάτι που έχουν ανάγκη καθώς οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σας αφήνουν να τα απολαύσετε.

- Βγείτε για περίπατο μόνοι σας ή με κάποιο άλλο πρόσωπο. Περπατήστε σε κάποιο μεγάλο πάρκο ή σε κάποιο δασάκι εάν έχετε τη δυνατότητα. Βγείτε στη φύση και απολαύστε μία όμορφη συζήτηση.

- Εάν δεν έχετε δοκιμάσει κάποιο χειμερινό σπορ όπως σκι ή snowboard μπορείτε να το δοκιμάσετε. Ακόμα και αν δεν είστε λάτρεις των σπορ, μπορείτε να ετοιμάσετε μια όμορφη απόδραση για να πιείτε τον καφέ σας!

- Εκφράστε τα συναισθήματα σας και ακούστε τους άλλους. Προσπαθήστε να κάνετε κάτι όμορφο για τα πρόσωπα που αγαπάτε και θα δείτε πόσο θα αλλάξει η διάθεση σας προς το καλύτερο!



Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου