Hot!

Η διαφήμιση στο Facebook!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως το Facebook προσελκύουν μεγάλο όγκο επισκεπτών σε καθημερινή βάση. Το Facebook είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο και μετράει περισσότερους από 1 δις χρήστες παγκοσμίως. Και στην Ελλάδα το Facebook είναι το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες! Τα social media γενικότερα και ιδιαίτερα το Facebook πρέπει να αποτελούν σημαντικό τμήμα της επικοινωνίας μιας επιχείρησης. Μάλιστα το Facebook αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο διαφήμισης, με πρόσβαση σε ένα ευρύ κοινό, με σημαντικές πιθανότητες αύξησης του πελατολογίου μιας επιχείρησης.  

Οι διαφημίσεις στο Facebook μπορούν να εμφανιστούν με μορφή μικρών banners (πλαισίων) στην αρχική σελίδα στη ροή ειδήσεων, στην πλαϊνή μπάρα των χρηστών, σε φωτογραφίες κ.ά. Επειδή ακόμα πολλοί επιχειρηματίες δεν έχουν αντιληφθεί τη δυναμικότητα και αποτελεσματικότητα των Facebook Ads, αποτελούν μία σημαντική ευκαιρία για εσάς να διαφημιστείτε και μάλιστα με χαμηλό κόστος.

Δείτε τα πλεονεκτήματα που μπορείτε να αποκομίσετε από τη διαφήμιση της επιχείρησης σας στο Facebook:

Καταρχήν, λόγω του μεγάλου αριθμού χρηστών που χειρίζονται το Facebook, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας, τους πελάτες σας και να ενισχύσετε το brand σας. Και όλα αυτά σε χαμηλό κόστος, καθώς η διαφήμιση γενικότερα στο Facebook απαιτεί χαμηλό σχετικά budget. Μπορείτε να ξεκινήσετε με χαμηλό κόστος και να το αυξήσετε αργότερα εάν βλέπετε ότι η διαφήμιση αποδίδει καλά για εσάς!

Επιπλέον, τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου τύπου διαφήμισης είναι άμεσα, σας παρέχονται στατιστικά στοιχεία και μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της διαφήμισης για καλά αποτελέσματα με χαμηλό κόστος. Η αναγνωρισιμότητα της ιστοσελίδας ή της σελίδας σας στο Facebook αυξάνεται κατακόρυφα και θα δείτε μία άμεση αύξηση στις πωλήσεις σας!


Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της διαφήμισης στο Facebook είναι η δυνατότητα για άριστη στόχευση σε κοινό που όντως ενδιαφέρεται για τα προϊόντα / υπηρεσίες σας. Το Facebook συλλέγει πληροφορίες από τους χρήστες, δίνοντας στους διαφημιστές να χρησιμοποιήσουν κάποιες από αυτές, όπως την ηλικία, το φύλο, τη γεωγραφική περιοχή, την οικογενειακή κατάσταση και τα ενδιαφέροντα, για την καλύτερη δυνατή προώθηση μιας επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο δίνονται σημαντικά δημογραφικά στοιχεία για καλύτερη στόχευση μειώνοντας έτσι και σημαντικά το κόστος της διαφήμισης για αποφυγή ανεπιθύμητων κλικ, κοινού δηλαδή που δεν ανήκει στο target group της διαφήμισης.

Οι διαφημίσεις στο Facebook μπορεί να είναι οικονομικές και αποτελεσματικές αλλά αυτό προϋποθέτει χρόνο, εμπειρία και γνώση στο συγκεκριμένο θέμα. Μόνο με την σωστή καθοδήγηση θα μπορέσει η διαφήμιση σας να προσελκύσει στοχευμένο κοινό με χαμηλό budget. Για αυτό και είναι προτιμότερο να αναθέσετε τη διαφήμιση σας σε μια έμπειρη εταιρία στο χώρο της διαφήμισης στο Facebook

Εμείς στον 4TY.GR διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό σχετικά με τα Facebook Ads, παρακολουθώντας ό,τι καινούριο βγαίνει για να δημιουργήσουμε την καλύτερη καμπάνια για εσάς. Ελέγχουμε συνεχώς την καμπάνια και την προσαρμόζουμε όποτε αυτό κρίνεται σκόπιμο ανάλογα και με τα στατιστικά που παρέχει το Facebook. Ξεκινήστε τώρα και δείτε τα άμεσα αποτελέσματα που χρειάζεστε από τη διαφήμιση σας. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνει το Facebook και κάντε την επιχείρηση σας αναγνωρίσιμη σε ένα ευρύ κοινό με χαμηλό κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου