Hot!

Ερωτήσεις-Απαντήσεις για τις διαφημίσεις στο Facebook!

- Τί είναι η διαφήμιση στο Facebook; Οι διαφημίσεις στο Facebook αποτελούν έναν τύπο δυναμικής διαφήμισης με σχετικά χαμηλό κόστος αναλογικά με αυτά που προσφέρουν. Μπορείτε να διαφημίσετε τη σελίδα της επιχείρησης στο Facebook ή κάποια ιστοσελίδα και να θέσετε στόχους όπως αύξηση της επισκεψιμότητας στο site ή των likes στη σελίδα του Facebook. Οι διαφημίσεις προβάλλονται στο newsfeed ή στο δεξί μέρος της οθόνης και προσαρμόζονται σε κινητά και tablets. Δεν είναι τυχαίο που εκατομμύρια επιχειρήσεις παγκοσμίως χρησιμοποιούν την οικογένεια υπηρεσιών του Facebook για να προβληθούν.
 
- Πότε χρειάζεται να κάνω διαφήμιση στο Facebook; Γενικότερα, τα Facebook Ads είναι σημαντικά για νέους πελάτες αλλά και για την υπενθύμιση της επιχείρησης στους υπάρχοντες πελάτες. Ακόμα πιο χρήσιμα είναι όταν θέλετε να προβάλετε κάποιο νέο προϊόν/υπηρεσία, να προωθήσετε μια προσφορά ή σε περίοδο έξαρσης των πωλήσεων σας λόγω εποχικότητας.- Με ποιους τρόπους μπορεί να εμφανιστεί η διαφήμιση μου; Η διαφήμιση σας θα εμφανιστεί σε ειδική θέση που καταλαμβάνουν οι πληρωμένες διαφημίσεις στο Facebook και εμφανίζονται με κείμενο, φωτογραφίες, συνδέσμους ή και με παρουσίαση διαδοχικών εικόνων.

- Μπορώ να κάνω μια διαφήμιση στο Facebook χωρίς να έχω σελίδα στο Facebook; Ναι. Μπορείτε για παράδειγμα να προβάλετε μια ιστοσελίδα ή και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

- Μπορεί η διαφήμιση μου να εμφανιστεί και σε χρήστες του Facebook με πρόσβαση από κινητά και tablets; Φυσικά. Η διαφήμιση σας μπορεί να εμφανίζεται σε τέτοιες συσκευές, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ κοινό.

- Μου παρέχονται στατιστικά στοιχεία για τη διαφήμιση μου; Σας παρέχονται αναφορές από τον υπεύθυνο που έχει αναλάβει τη διαφήμιση σας για να έχετε μια σαφή εικόνα της αποδοτικότητας της καμπάνιας.

- Αξίζει να προβάλλω την επιχείρηση μου στα social media; Αξίζει, γιατί όλο και περισσότεροι καταναλωτές επισκέπτονται τα social media γενικότερα, αλλά και για τις αγορές τους ειδικότερα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι χρήστες του Facebook στη χώρα μας είναι γύρω στους 4.500.000 συνεπώς μπορείτε να προσεγγίσετε πολλούς δυνητικούς πελάτες.

- Δεν αρκεί η σελίδα μου στο Facebook; Χρειάζεται να προβώ σε πληρωμένη διαφήμιση στο συγκεκριμένο μέσο; Τα social media έχουν ως κύριο στόχο το χτίσιμο σχέσεων με τους πελάτες. Δεν είναι κύριος στόχος τους οι πωλήσεις αλλά η ανάπτυξη καλών σχέσεων με τους πελάτες, ενισχύοντας έτσι το brand. Επίσης, ο αλγόριθμος του Facebook προβάλει τις αναρτήσεις σας σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των φίλων της σελίδας, κάτω από 10%. Άρα, η απήχηση των αναρτήσεων στη σελίδα είναι σχετικά μικρή. Οι διαφημίσεις στο Facebook έρχονται να ενισχύσουν την απήχηση και το κοινό της σελίδας σας για να ανακαλύψουν έτσι όλο και περισσότεροι τη σελίδα ή το site σας. Τα Facebook Ads είναι λοιπόν απαραίτητα για μεγαλύτερο αντίκτυπο.

- Συμφέρει η συγκεκριμένη διαφήμιση από άποψη κόστους; Οι διαφημίσεις στο Facebook επιφέρουν μεγάλη απήχηση και μετρήσιμα αποτελέσματα, προσδίδοντας έτσι μεγάλη αξία σε σχετικά χαμηλό κόστος. Σε κάθε περίπτωση εξετάζουμε την επιχείρηση σας όσον αφορά τον κλάδο και τον ανταγωνισμό και ορίζουμε τον προϋπολογισμό που απαιτείται για να κατεφέρετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Έτσι, μπορείτε να κρίνετε αν η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι για εσάς.

- Γιατί να επιλέξω τον 4TY.GR για τη διαφήμιση μου στο Facebook; Εμείς στον 4TY.GR διαθέτουμε εμπειρία στον κλάδο της διαφήμισης στο Facebook, έχοντας βοηθήσει πολλούς επιχειρηματίες. Σημαντικό πλεονέκτημα μας είναι η κατάλληλη στόχευση κοινού για να εμφανίζεται η διαφήμιση στους χρήστες που όντως τους ενδιαφέρει η διαφήμιση σας ανάλογα με τα δημογραφικά χαρακτηριστικά και τα ενδιαφέροντα τους. Σας προτείνουμε επίσης το πότε πρέπει να γίνει, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο αποδοτικές διαφημίσεις σε χαμηλό κόστος. Τέλος, γίνεται συνεχής παρακολούθηση της καμπάνιας από τους υπεύθυνους για τυχόν παρεμβάσεις και επαναπροσδιορισμούς στη διαφήμιση όποτε κρίνεται αναγκαίο. Εμπιστευτείτε μια εταιρία με πλούσια εμπειρία στα social media και αποκομίστε τα μέγιστα οφέλη από τη διαφήμιση σας στο Facebook.

- Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία των Facebook Ads από τον 4TY.GR. Πού μπορώ να απευθυνθώ; Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2421181690 , 2421181026.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου