Hot!

Γνωρίστε καλύτερα τα GOOGLE ADWORDS!

- Τί είναι τα Google Adwords; Τα Google Adwords είναι διαφημίσεις που αφορούν τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της Google. Πρόκειται για πληρωμένη διαφήμιση της μορφής Pay Per Click (χρέωση ανά κλικ), με εμφάνιση σε ειδική θέση πάνω ή δίπλα από τα οργανικά - μη πληρωμένα αποτελέσματα των αναζητήσεων. Όταν λοιπόν οι χρήστες  πληκτρολογούν στις αναζητήσεις τους στη Google τις λέξεις κλειδιά που έχετε ορίσει, ενδέχεται να εμφανιστεί η διαφήμιση σας ανάλογα με το ποσό που είστε διατεθειμένος να πληρώσετε και την ποιότητα της διαφήμισης σας. Κάνοντας κλικ στη διαφήμιση ο χρήστης μεταφέρεται στη σελίδα του διαφημιζόμενου.
  - Γιατί να κάνω διαφήμιση Google Adwords; Πώς θα βοηθήσει την επιχείρηση μου; Ο διαφημίσεις με Google Adwords είναι συνήθως αποτελεσματικές γιατί απευθύνονται σε στοχευμένο κοινό σε συγκεκριμένη τοποθεσία με λέξεις κλειδιά, στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης. Τα ποσοστά συνήθως αυτών που κάνουν κλικ και τελικά αγοράζουν κάτι είναι αρκετά καλά, άρα η αποδοτικότητα του συγκεκριμένου τύπου διαφήμισης φαίνεται πως είναι υψηλή. Η διαφήμιση σας εμφανίζεται στους χρήστες της Google την στιγμή εκείνη που ψάχνουν τα προϊόντα/υπηρεσίες που προσφέρετε. Κερδίστε νέους επισκέπτες στην σελίδα σας, μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης και αυξημένες πωλήσεις. 

- Πώς εμφανίζονται οι διαφημίσεις μου; Οι διαφημίσεις εμφανίζονται με λέξεις κλειδιά σε ξεχωριστή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, πάνω ή δεξιά από τα οργανικά αποτελέσματα. Η διαφήμιση μπορεί να εμφανίζεται επίσης σε συνεργαζόμενες σελίδες της Google, τη στιγμή ακριβώς που ο χρήστης ψάχνει για παρεμφερή προϊόντα ή υπηρεσίες με αυτά που προσφέρετε.

- Τι είναι ο δείκτης ποιότητας στις συγκεκριμένες διαφημίσεις; Ο δείκτης ποιότητας είναι ένα σκορ με άριστα το 10 που δείχνει στην ουσία πόσο ποιοτική είναι η διαφήμιση σας. Περιλαμβάνει διάφορους παράγοντες για τον καθορισμό του τελικού σκορ, όπως τα κείμενα της διαφήμισης, τις λέξεις κλειδιά, τη συνάφεια της διαφήμισης με την σελίδα στην οποία κατευθύνεται η διαφήμιση με το κλικ κ.ά. Είναι πολύ σημαντικό να επιτευχθεί καλή βαθμολογία στον συγκεκριμένο δείκτη γιατί μπορείτε έτσι να μειώσετε το κόστος του κάθε κλικ και να καταφέρετε περισσότερα κλικς ανάλογα με τον προϋπολογισμό που έχετε επιλέξει.

- Μου παρέχονται αναφορές για την πορεία της διαφημιστικής καμπάνιας μου; Ναι, σας παρέχονται στατιστικά και αναφορές από την Google για την πορεία της διαφήμισης σας.

- Πώς μπορεί να καθοριστεί η επιτυχία της καμπάνιας Google Adwords; Μπορείτε να κρίνετε την επιτυχία της διαφημιστικής καμπάνιας ανάλογα με το πόσο έχουν αυξηθεί οι επισκέψεις στην σελίδα που οδηγεί η διαφήμιση, πόσο έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις που συνδέονται άμεσα με την καμπάνια και πόσο έχει μειωθεί το κόστος για την μετατροπή ενός επισκέπτη στο site σε πελάτη. Όλες αυτές οι πληροφορίες παρέχονται στις αναφορές (reports) της Google.

- Ποιός είναι ο κατάλληλος ημερήσιος προϋπολογισμός για τη διαφήμιση; Αυτό εξαρτάται από τον κλάδο, τις διαφημίσεις των ανταγωνιστών στην περιοχή και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε για να κερδίσετε έναν νέο πελάτη. Σύμφωνα με στατιστικά, ένας καλός ημερήσιος προϋπολογισμός για αρχή είναι γύρω στα 10Ε.

- Ποιά είναι η διαφορά στο κόστος ανά κλικ και το κόστος ανά εμφανίσεις (cost per click – cost per impression); Το κόστος ανά κλικ αφορά ακριβώς το ποσό που χρεώνεται o διαφημιζόμενος όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμιση για να μεταφερθεί στην σελίδα. Το κόστος ανά εμφανίσεις ή ανά χίλιες εμφανίσεις έχει να κάνει με τη χρέωση ανά χίλιες εμφανίσεις της διαφήμισης στις σελίδες των συνεργατών της Google χωρίς να έχουν γίνει κλικς.

- Γιατί να επιλέξω τον 4TY.GR για την υπηρεσία των Google Adwords; Ο 4TY.GR αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη της Google. Καταφέρνουμε υψηλό σκορ στο δείκτη ποιότητας των διαφημίσεων όπως ζητάει η Google, σταθμίζοντας το budget που απαιτείται για τα κλικς (περισσότερα κλικς σε χαμηλότερο κόστος). Επίσης, δημιουργούμε διαφημιστικά με σωστά κείμενα για μεγαλύτερη απόδοση της διαφήμισης προσεγγίζοντας επισκέπτες που όντως ενδιαφέρονται για αυτό που προσφέρετε. Τέλος, σας παρέχουμε στατιστικά για να έχετε την πλήρη εικόνα της πορείας της διαφήμισης σας και έκπτωση στο ποσό εάν θελήσετε να κάνετε διαφήμιση για περισσότερο χρονικό διάστημα από έναν μήνα.

- Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία των Google AdWords από τον 4TY.GR. Πού μπορώ να απευθυνθώ; Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2421181690 , 2421181026.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου