Hot!

Η υπηρεσία των NEWSLETTERS από τον 4TY.GR - FAQ

- Τί είναι η υπηρεσία 4tyNews; Η υπηρεσία 4tynews αφορά την αποστολή Newsletter, δηλαδή ενός ενημερωτικού δελτίου προώθησης της επιχείρησης,  των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η διαφημιστική μακέτα στέλνεται στην λίστα των μελών του επαγγελματικού οδηγού Ελλάδος 4TY.GR που επιθυμούν να λαμβάνουν newsletter. H λίστα αυτή αποτελείται από περισσότερα από 28000 e-mails που συνεχώς αυξάνονται. Κάθε επιχειρηματίας που θέλει να αυξήσει το πελατολόγιο του αλλά και να διατηρήσει τους ήδη υπάρχοντες πελάτες του, οφείλει να αποστέλλει τακτικά Newsletters. Η υπηρεσία παρέχει ευρεία κάλυψη σε χαμηλό κόστος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ένα πολύ υψηλό ποσοστό αγορών online, πραγματοποιούνται μετά από την παραλαβή διαφημιστικού e-mail.

- Πώς γίνεται η κατασκευή της διαφημιστικής μακέτας; Το έμπειρο γραφιστικό τμήμα του 4TY.GR μελετώντας το υλικό σας, αναλαμβάνει τη δημιουργία της διαφημιστικής σας μακέτας με σκοπό την αποστολή της με τη μορφή newsletter. 
Τα βήματα είναι τα εξής: μας στέλνετε το υλικό, το γραφιστικό τμήμα δημιουργεί τη μακέτα σε συνεννόηση με εσάς, βλέπετε και συμφωνείτε το τελικό αποτέλεσμα, αποστέλλουμε τη μακέτα στους χιλιάδες λογαριασμούς emails και βγαίνετε κερδισμένοι.
Σε περίπτωση που επιλέξετε την υπηρεσία για παραπάνω από μία αποστολές newsletter, η μακέτα είναι η ίδια. Για να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό νέας μακέτας υπάρχει επιπλέον χρέωση.

- Σε ποιά emails στέλνετε το newsletter που κατασκευάζετε;  Η διαφημιστική σας μακέτα αποστέλλεται σε λίστα των μελών του επαγγελματικού οδηγού Ελλάδος 4TY.GR που επιθυμούν να λαμβάνουν newsletter. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ακολουθούνται οι οδηγίες της αρχής προστασίας των δεδομένων.

- Πρέπει να παρέχω εγώ λίστα με emails για να προωθήσω τη μακέτα μου; Όχι, ο 4TY.GR σας παρέχει ολοκληρωμένη λίστα με emails, ανθρώπων που επιθυμούν να λαμβάνουν τέτοιου είδους ενημερωτικά emails, για να μην παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα.

- Πού μπορώ να δω κάποιες διαφημιστικές μακέτες που έχετε αναλάβει; Δείτε κάποια παραδείγματα πελατών στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.4tynews.4ty.gr/?_ga=1.153323832.1045054575.1491719143

- Υπάρχουν διάφορα πακέτα για την υπηρεσία 4tyNews; Ο 4TY.GR παρέχει ποικίλα προγράμματα για τα newsletters σε διαφορετικό κόστος, ανάλογα με τον αριθμό των αποστολών στα emails, τη δημιουργία διαφορετικών μακετών αλλά και το χρονικό διάστημα που θέλετε να προβάλλεστε.

- Πώς πραγματοποιείται η πληρωμή για την υπηρεσία του Newsletter; Αρχικά, απαιτείται μια προκαταβολή για την κατασκευή της διαφημιστικής μακέτας. Με την εξόφληση του ποσού πραγματοποιείται και η προώθηση του υλικού με μαζική αποστολή στα emails.

- Γιατί να επιλέξω την υπηρεσία 4tyNews; Το έμπειρο δημιουργικό τμήμα του 4TY.GR θα κατασκευάσει τη μακέτα σας έπειτα από συνεννόηση μαζί σας, προσφέροντας μια διαφήμιση υψηλής αισθητικής. Επίσης, διαθέτουμε γνώσεις ώστε να στήσουμε σωστά το email με τον κατάλληλο τίτλο και κείμενο για να το ανοίξουν όλο και περισσότεροι δυνητικοί πελάτες. Ακόμα, σας παρέχουμε μια τεράστια λίστα email σε πολύ οικονομική τιμή έτσι ώστε το κόστος να είναι αρκετά χαμηλό και η απόδοση υψηλή. Το newsletter μας μπορεί να περάσει τις περισσότερες anti-spam εφαρμογές.

“Άμεσα, εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα, αλλά... πάνω από όλα ΦΘΗΝΑ, η επιχείρηση και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας γνωστοποιούνται σε τουλάχιστον 28.000 ανθρώπους που έχουν επιλέξει να εγγραφούν στον 4TY.GR και να λαμβάνουν newsletter. "

- Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία 4tyNews. Πού μπορώ να απευθυνθώ; Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2421030511, 2421181690.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου