Hot!

O ηλεκτρονικός οδηγός αγοράς 4ty.gr δεν είναι ένας απλός επαγγελματικός οδηγός αλλά πολλά περισσότερα. Παρέχουμε πλήθος υπηρεσιών για την προβολή και τη διαφήμιση των εταιριών στο διαδίκτυο. Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των καιρών μας, προς όφελος των πελατών μας.
Σκοπός του 4ty.gr αναλυτικότερα είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της εταιρικής ταυτότητας και γενικότερα της θέσης τους στην αγορά, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου. Με τον τρόπο αυτό κάθε επιχείρηση βελτιώνει τις εσωτερικές διαδικασίες της, αποκτά μεγαλύτερη εμπορική αξία και ενισχύει το brand name της αυξάνοντας σημαντικά τις πωλήσεις της. 

Τί μας κάνει επιτυχημένους στον κλάδο μας; Το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η χρήση υψηλής τεχνολογίας, ο σεβασμός και η προσοχή με την οποία αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά πάνω απ' όλα η αγάπη για τη δουλειά και το αίσθημα προσφοράς στο διαδίκτυο.
Ο ηλεκτρονικός οδηγός αγοράς 4ty.gr διαφημίζει και θα συνεχίσει να διαφημίζει τις επιχειρήσεις 24ώρες το 24ώρο, 365 μέρες το χρόνο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου. Ως διαφημιστικό μέσο ο οδηγός αγοράς 4ty.gr προβάλλει τις επιχειρήσεις σε πάνω από 3.000.000 Έλληνες χρήστες του διαδικτύου με πολύ μικρό κόστος σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης. Ο 4ty.gr ενισχύει τη δυνατότητα επικοινωνίας του επιχειρηματικού κόσμου μέσα από ένα portal που ενώνει τους επαγγελματίες του σήμερα. 
Με τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρει, ο  4TY.GR  είναι ο μόνος ηλεκτρονικός οδηγός που μπορεί και προσφέρει τις περισσότερες υπηρεσίες από κάθε άλλο ηλεκτρονικό μέσο στο διαδίκτυο.
Με ποιους τρόπους μπορώ να προβάλω την επιχείρηση μου στον 4ty?

O 4TY.GR προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών προβολής, διαφήμισης και μάρκετινγκ, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε επιχειρηματία, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των πελατών μας και φυσικά την αύξηση των δικών τους πελατών και εσόδων. Μπορούμε να διαφημίσουμε την επιχείρηση σας με τους παρακάτω τρόπους:

- Ολοσέλιδη προβολή με εμφάνιση στον οδηγό αλλά και κατευθείαν στη Google με λέξεις κλειδιά. Πρόκειται για πλήρη προβολή με απεριόριστο κείμενο, τουλάχιστον 10 φωτογραφίες, εμφάνιση κάρτας ή λογοτύπου και δυνατότητα για τοποθέτηση έξτρα επιλογών όπως βίντεο ή αρχεία pdf.
- Κατασκευή ιστοσελίδων τελευταίας τεχνολογίας προσαρμοσμένων σε κινητά και tablets. Αποκτήστε την επίσημη ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας με επαγγελματικό αποτέλεσμα, πολλές δυνατότητες και καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.
- Newsletters: Αποστολή διαφημιστικής μακέτας σε λίστα χιλιάδων emails που παρέχει ο οδηγός μας. Ετοιμάζουμε τη μακέτα σε συνεργασία με εσάς, προσαρμόζοντας την στα χρώματα και τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Αποκτήστε πρόσβαση σε ευρύ κοινό με χαμηλό κόστος.
- Banners: Εντυπωσιακά κινούμενα διαφημιστικά πλαίσια για τη διαφήμιση της επιχείρησης σας σε ιστοσελίδες και γενικότερα σελίδες στο διαδίκτυο.
- Διαφήμιση μέσω Facebook: Αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση της σελίδας σας στο Facebook ή της ιστοσελίδας σας με πολύ καλή στόχευση και δυναμικά αποτελέσματα. Διαφημιστείτε σε ένα μέσο με εκατομμύρια χρήστες.
- Διαφήμιση με Google Adwords: Η πληρωμένη διαφήμιση στη Google σας επιτρέπει να εμφανίζεστε σε ειδική θέση στην 1η σελίδα με λέξεις κλειδιά, σας επιτρέπει να απευθυνθείτε σε στοχευμένο κοινό και να εμφανίζετε τη διαφήμιση σας σε άτομα που πραγματικά ψάχνουν εκείνη τη στιγμή για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.
- E-shop: Αποκτήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έρχονται πολύ σύντομα και τα νέα e-shops με σωστή προσαρμογή σε κινητά και tablets και εξειδικευμένες αναζητήσεις για να βρίσκουν οι πελάτες σας εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνουν.
- Τo-thelo.gr: Πρόκειται για μια δωρεάν πλατφόρμα προς το παρόν, που επιτρέπει στους επιχειρηματίες να δέχονται αιτήματα από πελάτες που ενδιαφέρονται για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες του 4TY.GR στην ιστοσελίδα παρουσίασης των υπηρεσιών μας http://www.demoplus.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου