Hot!

Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Αγία Παρασκευή Αττική

SERVICE ELECTRIC - ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Αγία Παρασκευή Αττική



Η επιχείρησή μας “SERVICE ELECTRIC – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 28 χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, προσφέροντάς σας ηλεκτρολογικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, έχοντας άριστη τεχνογνωσία ως διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας με απόλυτη επιτυχία έναν μεγάλο αριθμό έργων.

Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας, έχοντας τέλεια τεχνική κατάρτιση και με συνεχή ενημέρωση σε θέματα νέων τεχνολογιών είναι κοντά σας για να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας κάθε είδους ηλεκτρολογικής εργασίας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αγία Παρασκευή και σε όλη την Αττική.

Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια, καθώς και πλήρη υποστήριξη της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Τα έργα μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική και την ασφαλή λειτουργία τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλών προδιαγραφών ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό.

Η μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, καθώς επίσης το μεράκι, η συνέπεια, οι προσιτές τιμές και η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να διατηρούμε χρόνια συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η τεχνική υποστήριξη, καθώς και η συνεχής κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς.

Μάθετε Περισσότερα>>
http://www.serviceelectric-kokkinos.gr

Μαραθώνος 18, Αγία Παρασκευή 15343 / Αθήνα
Τηλέφωνο: 2106003006 Κινητό: 6932458979 Φαξ: 2106003006

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου