Hot!

Γιατί χρειάζομαι e-shop για την επιχείρηση μου;

Το e-shop είναι μία ιστοσελίδα μέσα από την οποία μπορεί η κάθε επιχείριση να παρουσιάσει τα προϊόντα της στο καταναλωτικό κοινό δίνοντάς του την δυνατότητα να τα αγοράσει με τον τρόπο που επιθυμεί, άνευ ωραρίου, αργίες και από όποιο μέρος της Ελλάδας ή ακόμα και του εξωτερικού.

Οι αγορές μέσω διαδικτύου έχουν καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση μεγάλης μερίδας του καταναλωτικού κοινού, ιδιαίτερα της νεαρότερης ηλικίας, οι οποίοι αναζητούν, συγκρίνουν και αγοράζουν προϊόντα από το σπίτι τους, το γραφείο ή ακόμα και όταν ταξιδεύουν. 

Δημιουργώντας ένα e-shop είναι σαν να δημιουργείτε ένα υποκατάστημα χωρίς έξοδα ενοικίου, κόστος προσωπικού και συντήρησης, ενώ παράλληλα δημιουργείτε μια πελατειακή σχέση με τους καταναλωτές όλου του κόσμου.

Το e-shop είναι μια ιδανική λύση για έναν νέο επιχειρηματία ο οποίος θέλει να αρχίσει να εμπορεύεται τα προϊόντα του άμεσα αλλά δε διαθέτει το απαραίτητο κεφάλαιο για να “στήσει” το δικό του κατάστημα. Αλλά και για μια υπάρχουσα επιχείρηση, η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος της δίνει τη δυνατότητα επέκτασης της εμπορικής δραστηριότητας της, αύξησης του πελατειακού της κοινού και κατ’ επέκταση την κερδοφορίας της.

Φτιάχνοντας e-shop θα βλέπετε τα κέρδη σας να αυξάνονται καθημερινά, όλο το 24ωρο και αργίες, χωρίς ωράριο λειτουργίας, χωρίς το κόστος των λειτουργικών εξόδων και χωρίς να πληρώνετε προσωπικό. Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν e-shop αυξάνουν τις πωλήσεις τους, κερδίζουν κοινό και αποκτούν μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των επιχειρήσεων που δε το πράττουν.

  • Λειτουργία όλο το 24ωρο
  • Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Χαμηλό κεφάλαιο επένδυσης σε σύγκριση με το φυσικό κατάστημα 
  •  
Εμπιστευτείτε τον 4TY.GR για την κατασκευή του e-shop σας και βγείτε κερδισμένοι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου