Hot!

Πώς μπορώ να διαφημίσω την ιστοσελίδα (website) της επιχείρησης μου; Ο 4TY.GR σας προτείνει!

Έχετε φτιάξει την ιστοσελίδα σας και θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη κίνηση; Θέλετε να προβληθείτε σε μεγαλύτερο κοινό; Πέρα από την καλή κατάταξη που παρέχονται στις ιστοσελίδες του 4TY.GR σας προτείνουμε έξτρα ενέργειες για να σας "δουν" περισσότεροι πιθανοί πελάτες και να μπουν στην ιστοσελίδα σας!


Banners

Είναι γεγονός ότι οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τα banner ως μέσο προώθησης της ιστοσελίδας τους και κατ ‘επέκταση της επιχείρησής τους έχουν αυξήσει όχι μόνο την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας τους αλλά και την ενίσχυση του brand της επιχείρησης.

Οι διαφημίσεις με banner μέσα στον 4ty.gr μπορούν να σας βοηθήσουν, δίνοντας την ελευθερία να πείτε ό,τι θέλετε, όχι μόνο με τη χρήση κειμένου, αλλά χρησιμοποιώντας φωτογραφίες & κινούμενα γραφικά.

Οι διαφημίσεις μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και εμφανίζονται σε χιλιάδες πιθανούς πελάτες καθημερινά. Κάνοντας κλικ στο banner οι πελάτες θα μεταβούν στην ιστοσελίδα σας είτε στην αρχική σελίδα είτε οποιαδήποτε άλλη εσείς θέλετε.


Διαφήμιση στο Facebook

Το Facebook αποτελεί το πιο επιτυχημένο και πολυσύχναστο μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Εκατομμύρια χρήστες καθημερινά επισκέπτονται αυτή τη σελίδα για να ψυχαγωγηθούν, να πουν την άποψη τους αλλά και να επικοινωνήσουν με άτομα.

Είτε θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα like στην σελίδα σας στο Facebook είτε να αποκτήσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί σίγουρα ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο.

Με τις προηγμένες δυνατότητες στόχευσης που παρέχει το Facebook, γεγονός που καθιστά την διαφήμιση ιδιαίτερα αποτελεσματική, και την εμπειρία του 4TY.GR μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Google Adwords

Η Google προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες να δημιουργήσουν online καμπάνιες με πληρωμή, καταφέρνοντας έτσι ειδική θέση στην 1η σελίδα της Google με λέξεις κλειδιά. Πρόκειται για τα Google AdWords που αποτελούν μία εντυπωσιακή πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όσους γνωρίζουν να τη διαχειριστούν με σωστό τρόπο.

Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν αυξημένη επισκεψιμότητα σε μια ιστοσελίδα, αναγνωρισιμότητα και πωλήσεις. Εκατομμύρια επιχειρήσεις παγκοσμίως τα χρησιμοποιούν και έχουν δει θετικό αντίκτυπο.

Μήπως ήρθε η ώρα να διαφημιστείς και εσύ στην Google; Με την βοήθεια του 4TY.GR μπορείτε να καταφέρετε μια αποτελεσματική διαφήμιση με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αρκετά ανταγωνιστική τιμή καθώς έχουμε την τεχνογνωσία να τα καταφέρουμε, για μεγαλύτερη απόδοση της επένδυσης σας.

Newsletter

Η υπηρεσία Newsletter από τον 4TY.GR αφορά τη μαζική αποστολή διαφημιστικών email σε πιθανούς πελάτες που έχουν δεχθεί να λαμβάνουν τέτοιου είδους μηνύματα. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να γνωστοποιήσετε ή να υπενθυμίσετε την επιχείρηση και την ιστοσελίδα σας σε ένα ευρύ κοινό 28000 e-mails.

Κάθε επιχειρηματίας που θέλει να αυξήσει το πελατολόγιο του αλλά και να προσφέρει ποιότητα στον ήδη υπάρχοντα πελάτη του, οφείλει να αποστέλλει τακτικά Newsletters ώστε να διαφημίζει ή να ενημερώνει τους παραλήπτες του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου