Hot!

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα από τον 4TY.GR!

Οι ιστοσελίδες του 4TY.GR είναι τελευταίας τεχνολογίας με προσαρμογή σε όλες τις συσκευές για να σας βρίσκουν όλοι από οποιαδήποτε συσκευή και αν χρησιμοποιούν. Παρέχουμε 3 διαφορετικά πακέτα ιστοσελίδων και δεν είναι τυχαίο που χιλιάδες επιχειρηματίες μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή και τον σχεδιασμό της επίσημης ιστοσελίδας τους.
Το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας μας, αποτελούμενο από έμπειρους web designer, θα φροντίσει να αναδείξει σωστά την επιχείρησή σας και θα την κάνει να ξεχωρίζει!

Οι ιστοσελίδες του 4TY.GR περιλαμβάνουν:
- Προσωπική διεύθυνση domain name
- Βελτιστοποίηση στο site ως προς Google – υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (SEO)
- Προσωπικό σχεδιασμό ιστοσελίδας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης
- Ανανεώσεις περιεχομένου από την ομάδα του 4ty.gr
- Στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδα σας
- Δημιουργία email accounts
- Εικονίδια social media με link προς τη σελίδα του εκάστοτε social media (Facebook, Twitter, Google Plus, Linkedin, Youtube, Blogger, Instagram, Pinterest)
!Με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας σας κάνουμε δώρο την εγγραφή της επιχείρησης σας στον κατάλογο επιχειρήσεων και τη προβολή στο χάρτη του επαγγελματικού μας οδηγού www.4ty.gr.!



Τί απαιτείται από τον επιχειρηματία αφού συμφωνήσει για την κατασκευή ιστοσελίδας από τον 4TY.GR;

Η δημιουργία ιστοσελίδας και πόσο μάλλον από απόσταση, είναι κάτι που ίσως προβληματίζει κάποιους επιχειρηματίες. Η ανάθεση κατασκευής ιστοσελίδας είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση από ότι ίσως φαντάζεστε. Αυτό που χρειάζεστε είναι κάποια κείμενα που αφορούν την επιχείρηση και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας και φωτογραφίες. Το έμπειρο τεχνικό τμήμα του 4TY.GR είναι κοντά σας για να σας καθοδηγήσει κατάλληλα. Επιπλέον, υπάρχουν οι δικές μας φόρμες πάνω στις οποίες θα πατήσει η σελίδα σας (όσον αφορά τον τρόπο εμφάνισης των μενού και των σελίδων) ώστε να μην υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία όσον αφορά τη δομή του site. Ο προγραμματιστής που θα αναλάβει τη σελίδα σας θα την ετοιμάσει σύμφωνα με την επικοινωνία που έχετε και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές και τις διαμορφώσεις που επιθυμείτε. Μην ξεχνάτε πως κατά τη διάρκεια του χρόνου μπορείτε να προβείτε σε ανανεώσεις του υλικού, είτε τηλεφωνικά είτε ανεβάζοντας το υλικό σε ειδική φόρμα ή email.

Γιατί να επιλέξω τον 4TY.GR για την κατασκευή της ιστοσελίδας μου;

Ο 4TY.GR σας παρέχει ιστοσελίδες τελευταίας τεχνολογίας με πολλά πλεονεκτήματα, για να έχετε την επαγγελματική σελίδα που αρμόζει στην επιχείρηση σας. Οι ιστοσελίδες μας είναι τελευταίας τεχνολογίας με προσαρμογή σε κινητά και tablets. Διαθέτουμε ευρεία γκάμα γραφικών και δομής ιστοσελίδων με προσαρμογή στα χρώματα και τις επιθυμίες κάθε πελάτη. Η ιστοσελίδα δημιουργείται από έμπειρο προγραμματιστή και παρέχεται συνεχής υποστήριξη από το τεχνικό τμήμα, τόσο κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας αλλά και μετέπειτα. Καταφέρνουμε επίσης πολύ καλά οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις κλειδιά, λόγω της προώθησης των ιστοσελίδων αλλά και των ποικίλων εφαρμογών που καλύπτουμε. Τα templates και οι servers είναι δικά μας παρέχοντας μεγάλη ασφάλεια από πιθανές κακόβουλες επιθέσεις στο διαδίκτυο. Τέλος, πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή είστε καλυμμένοι ότι στο μέλλον θα έχετε συνεχώς ιστοσελίδα τελευταίας τεχνολογίας.

Έχετε φτιάξει την ιστοσελίδα σας και θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη κίνηση; Θέλετε να προβληθείτε σε μεγαλύτερο κοινό; Πέρα από την καλή κατάταξη που παρέχονται στις ιστοσελίδες του 4TY.GR σας προτείνουμε τη διαφήμιση στο Facebook για να σας "δουν" περισσότεροι πιθανοί πελάτες και να μπουν στην ιστοσελίδα σας!

Το Facebook αποτελεί το πιο επιτυχημένο και πολυσύχναστο μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Εκατομμύρια χρήστες καθημερινά επισκέπτονται αυτή τη σελίδα για να ψυχαγωγηθούν, να πουν την άποψη τους αλλά και να επικοινωνήσουν με άτομα.

Είτε θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα likes στην σελίδα σας στο Facebook είτε να αποκτήσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί σίγουρα ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο.

Με τις προηγμένες δυνατότητες στόχευσης που παρέχει το Facebook, γεγονός που καθιστά την διαφήμιση ιδιαίτερα αποτελεσματική, και την εμπειρία του 4TY.GR μπορείτε να επιτύχετε τα επιθυμητα αποτελέσματα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα είτε για τα sites είτε για τη διαφήμιση στο Facebook. Καλέστε μας στο 2421181026!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου