Hot!

Επιλέξτε τον 4TY.GR για την κατασκευή και αποστολή του δικού σας newsletter!


Το Newsletter είναι ένα ενημερωτικό δελτίο για την επιχείρηση σας το οποίο αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στέλνεται στην λίστα των μελών του επαγγελματικού οδηγού Ελλάδος 4ty.gr που έχουν ζητήσει να λαμβάνουν newsletter. H λίστα αυτή αποτελείται από 28000 e-mails και συνεχώς αυξάνεται. Εάν θέλετε να αυξήσετε άμεσα το πελατολόγιο σας ή να ενημερώσετε τον ήδη υπάρχοντα πελάτη για κάποιο νέο προϊόν ή υπηρεσία, τότε η υπηρεσία των Newsletters είναι η κατάλληλη για εσάς.

Η υπηρεσία αποστολής Newsletter από τον 4TY.GR σας δίνει τη δυνατότητα να γνωστοποιήσετε αλλά και να υπενθυμίσετε την επιχείρηση, τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες που προσφέρετε σε ένα ευρύ κοινό, περίπου 28000 e-mails.
Για να συγκεντρώσετε εσείς την δική σας λίστα με e-mails χρειάζεται πολύς χαμένος χρόνος και εδώ έρχεται ο 4ty.gr. Ο 4ty.gr αναλαμβάνει όχι μόνο τη δημιουργία της διαφημιστικής μακέτας αλλά και την αποστολή του newsletter σε μια μεγάλη λίστα e-mails χωρίς εσείς να χάσετε ούτε λεπτό από το χρόνο σας.
Ο 4ty.gr σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε είτε μαζικό email είτε ιδιωτικό (prive). Στο μαζικό email η μακέτα σας αποστέλλεται μαζί με διαφημιστικές μακέτες άλλων επιχειρηματιών στο ίδιο email. Αντιθέτως, στην ιδιωτική αποστολή (prive), το δικό σας newsletter αποστέλλεται μόνο του ώστε να προβληθεί μόνο η δική σας διαφήμιση χωρίς να υπάρχουν διαφημιστικές μακέτες άλλων επιχειρήσεων.

Γιατί να επιλέξω την υπηρεσία 4tyNews;
Το έμπειρο δημιουργικό τμήμα του 4TY.GR θα κατασκευάσει τη μακέτα σας έπειτα από συνεννόηση μαζί σας, προσφέροντας μια διαφήμιση υψηλής αισθητικής. Επίσης, διαθέτουμε γνώσεις ώστε να στήσουμε σωστά το email με τον κατάλληλο τίτλο και κείμενο για να το ανοίξουν όλο και περισσότεροι δυνητικοί πελάτες. Ακόμα, σας παρέχουμε μια τεράστια λίστα email σε πολύ οικονομική τιμή έτσι ώστε το κόστος να είναι αρκετά χαμηλό και η απόδοση υψηλή. Το newsletter μας μπορεί να περάσει τις περισσότερες anti-spam εφαρμογές.
“Άμεσα, εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα, αλλά... πάνω από όλα ΦΘΗΝΑ, η επιχείρηση και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας γνωστοποιούνται σε τουλάχιστον 28.000 ανθρώπους που έχουν επιλέξει να εγγραφούν στον 4TY.GR και να λαμβάνουν newsletter. "
Πώς γίνεται η κατασκευή της διαφημιστικής μακέτας;
Το έμπειρο γραφιστικό τμήμα του 4TY.GR μελετώντας το υλικό σας, αναλαμβάνει τη δημιουργία της διαφημιστικής σας μακέτας με σκοπό την αποστολή της με τη μορφή newsletter.
Τα βήματα είναι τα εξής: μας στέλνετε το υλικό, το γραφιστικό τμήμα δημιουργεί τη μακέτα σε συνεννόηση με εσάς, βλέπετε και συμφωνείτε το τελικό αποτέλεσμα, αποστέλλουμε τη μακέτα στους χιλιάδες λογαριασμούς emails και βγαίνετε κερδισμένοι.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την υπηρεσία για παραπάνω από μία αποστολές newsletter, η μακέτα είναι η ίδια. Για να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό νέας μακέτας υπάρχει επιπλέον χρέωση.
Σε ποιά emails στέλνετε το newsletter που κατασκευάζετε;
Η διαφημιστική σας μακέτα αποστέλλεται σε λίστα των μελών του επαγγελματικού οδηγού Ελλάδος 4TY.GR που επιθυμούν να λαμβάνουν newsletter. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ακολουθούνται οι οδηγίες της αρχής προστασίας των δεδομένων.
Πού μπορώ να δω κάποιες διαφημιστικές μακέτες που έχετε αναλάβει;

Δείτε κάποια παραδείγματα πελατών στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.4tynews.4ty.gr/?_ga=1.153323832.1045054575.1491719143

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου