Hot!

6 Tips για μια επιτυχημένη επιχείρηση!


Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 6 χρήσιμα tips για να καταφέρετε άμεσα ή μακροπρόθεσμα κέρδη για την επιχείρηση σας!



1) Είναι πολύ σημαντικό να παρέχετε μια ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες σας! Πρέπει να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες του πελάτη και να τις ξεπεράσετε, κυρίως στον κλάδο των υπηρεσιών. Για παράδειγμα μπορείτε να τους προσφέρετε κάποιο δώρο ενώ δεν το περιμένουν.

2) Πρέπει να δημιουργήσετε έναν προσωπικό δεσμό με τους πελάτες σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τους γνωρίσετε, και αν έχετε τη δυνατότητα π.χ σε κατάστημα να τους αποκαλείτε με το μικρό τους όνομα. Τέτοιου είδους προσωποποίηση μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά αλλά και μέσω αλληλογραφίας.

3) Οι υφιστάμενοι πελάτες είναι υψίστης σημασίας καθώς αποτελούν μια σημαντική πηγή εσόδων. Η απόκτηση ενός νέου πελάτη είναι πολύ πιο δύσκολη από την πώληση προϊόντων σε υπάρχοντες πελάτες. Να προσπαθείτε να κρατάτε τους πελάτες σας ικανοποιημένους και να προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο για αυτούς γιατί όχι μόνο θα ξανά-αγοράσουν αλλά θα σας προτείνουν σε φίλους και γνωστούς.

4) Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια συναισθηματική ιστορία για να την συσχετίσετε με την επωνυμία σας. Η δημιουργία συναισθημάτων μπορεί να κάνει τους πελάτες να δεθούν με το εμπορικό σήμα σας και να γίνουν μακροχρόνιοι πελάτες.

5) Δημιουργήστε μια δυναμική ιστοσελίδα για την επιχείρηση με συχνές ανανεώσεις σε περιεχόμενο, φωτογραφίες και βίντεο για να παρουσιάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

6) Να είστε ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας επαγγελματική σελίδα κυρίως στο Facebook και το Instagram. Μην παραλείπετε να κάνετε πληρωμένες διαφημίσεις σε αυτά τα μέσα κυρίως όταν θέλετε να κάνετε μια προσφορά ή να προωθήσετε ένα καινούριο προϊόν, καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε καλύτερα αποτελέσματα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου